Verica Šerifović platila slobodu

Slavna pjevačica je nekoliko puta pokušavala da ostavi supruga Rajka, ali to je uspjela tek kad mu je dala novac za kockarske dugove. Tada je i ćerku povela sa sobom.

Zabava 04.09.2017 | 07:44
Verica Šerifović platila slobodu
Verica Šerifović imala je najkraći sporazumni razvod u istoriji! Pjevačica je bivšem mužu i ocu njene ćerke Marije, Rajku Šerifoviću, platila 1.500 maraka kako bi potpisao papire za razvod!

Međutim, godinama prije toga imala je muke jer je njen bivši uspio da preko svojih veza dobije starateljstvo nad njihovom ćerkom. Kako je Verica rekla, za nju je to bio stresan period, kog ne voli rado da se sjeća.

''Kad je Marija bila mala, želela sam da napustim Rajka i podnela sam papire za razvod, ali on je imao veze u Kragujevcu i uspeo je da smuva da Marija pripadne njemu. Doživela sam jači nervni slom i rekla sam: „Ma neka mi bude kako mi bude. Odustajem od razvoda, odustajem od svega.“ Možda je to tako moralo da bude, sad kad gledam iz ove perspektive'', kaže Verica, koja je godinama nakon toga bila u braku samo kako bi bila pored svoje mezimice.

Ovo žrtvovanje isplatilo se tek kad je Rajko zapao u finansijske probleme, pa ju je molio da mu pomogne.

''Rajko je voleo da se kocka i nekom tipu je dugovao određenu svotu novca. Jednog dana je došao kući i rekao mi: „Moraš da mi daš pare!“ Ja skroz zbunjena, sedim u bademantilu i pijem kafu. Pitam ga: „Kakve pare?“, a on mi kaže: „Moram da vratim dug od 1.000 maraka.“ Onda se iz šale setim i kažem da ću mu dati 1.500, ali da potpiše sporazumni razvod. I on pristane. Kaže da nema problema i da nazovem advokata'', rekla je pevačica za emisiju „Iz profila“ i dodala:

''Moj plan je bio da prvo odemo kod advokata i potpišemo papire, ali on je non-stop govorio: „Daj mi pare!“ Ja mu kažem: „Polako, prvo izvadi ličnu kartu i potpiši.“ Potpisa se on, uze pare i ode. Ja žena razvedena! Našla sam se u čudu, taj osećaj - da li da plačem, da li da se smejem.

Advokat me gleda i kaže: „Vera, hoćete čašu vode?“, a ja ga pitam: „A je l‘ mogu ja da dobijem neku kafu? I da me ništa ne pitate.“ Zapalila sam cigaretu, pila kafu, gledam oko sebe i pušim. Razmišljam, posle toliko godina da se ova muka ovako preseče'', završava pevačica.

Izvor: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar