Кад свијет падне под ноге Србина...!

Председник Републике Српске Милорад Додик примио је у Источном Сарајеву светског првака у џудоу Немању Мајдова, којем је обећао награду од 30. 000 КМ, а његовом клубу 20. 000 КМ за постигнути успех.

Остали спортови 03.09.2017 | 10:30
Кад свијет падне под ноге Србина...!
Светски првак у џудоу Немања Мајдов од председника Републике Српске Милорада Додика добиће награду од 30.000 КМ, док ће његовом клубу припасти 20.000 КМ.

На пријему у Источном Сарајеву, председник Додик обећао је богату награду српском репрезентативцу, који се прославио освајањем златног одличја на Светском првенству у Будимпешти.

Захваљујући на гостопримству, наградама и поклонима, које укључују и уметничку слику и ручни часовник, Мајдов је духовито рекао председнику Републике Српске да је изузетна ствар "кад свет падне под ноге Србина".

Пријему који је организован у Административном центру Владе Републике Српске у Источном Сарајеву присуствовали су и Немањин отац Љубиша и брат Стефан, начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић и посланик СНСД-а у Народној Скупштини Републике Српске Марко Видаковић.

Мајдов је као репрезентативац Србије у џудоу постао првак света у конкуренцији до 90 килограма на шампионату у Будимпешти. Он је у финалу победио Словенца Михаела Зганка и после 37 година донео прву светску златну медаљу за Србију.

Мајдов је рођен у Источном Сарајеву у Републици Српској, а наступа за репрезентацију Србије.

Извор: мондо.ба

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Анита

03.09.2017 15:45

А тек колио це му србија дати награду за освијено прво место, висе деситина хиљада еура

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војин

29.11.2023 17:07

Колико станова, земљишта, пословних простора, новца је Додик дао породици Мајдов? На колико се радних мјеста води Немања Мајдов и чланови његове породице? Примају плате, не одлазе на посао, јер је немогуће бити на пет мјеста у исто вријеме. Колико се нама отетих народних пара слило у џепове породице Мајдов? Морао би неко да се позабави србијанским држављанином и србијанским спортистом који у двије државе намлаћује новац, улизујући се и Вучићу и Баји?