Гаћиновић: Ово сам само могао да сањам!

Мијат Гаћиновић, најбољи играч Србије у победи над Молдавијом, рекао је да је могао само да сања овакав почетак каријере у националном тиму.

Фудбал 03.09.2017 | 09:15
Гаћиновић: Ово сам само могао да сањам!
Гаћиновић је био стрелац и асистент у тријумфу над Молдавијом од 3:0, којим су 'Орлови' дошли на корак до пласмана на Мундијал.

"Могао сам само да сањам да ће ми овако кренути у сениорској конкуренцији. Два гола на две утакмице... Свакоме је сан да тако крене у А тиму. Драго ми је да сам у овим годинама почео да играм за репрезентацију јер сам сазрео у Немачкој. То ми је доста помогло", рекао је Гаћиновић. 

Он истиче да ипак није добро отворио сусрет у Хумској. 

"Нисам баш слободно ушао у меч, посебно у првих 10 минута док је било вруће. Када је пала киша било је лакше за игру, терен је био бржи, а онда је дошло и више самопоуздања. Потом гол и асистенција... Све је онда било лакше". 

Следећу утакмицу изабраници Славољуба Муслина играју у уторак од 20.45 у Даблину против Ирске. 

"Нема потребе да гледамо шта раде Ирци, већ је важно да смо данас одиграли како треба. Одговара нам реми у Тбилисију, али је све на нама. Чека нас тврда утакмица. Најбитније је да из Ирске донесемо позитиван резултат јер је утакмица веома важна", закључио је Гаћиновић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар