Gaćinović: Ovo sam samo mogao da sanjam!

Mijat Gaćinović, najbolji igrač Srbije u pobedi nad Moldavijom, rekao je da je mogao samo da sanja ovakav početak karijere u nacionalnom timu.

Fudbal 03.09.2017 | 09:15
Gaćinović: Ovo sam samo mogao da sanjam!
Gaćinović je bio strelac i asistent u trijumfu nad Moldavijom od 3:0, kojim su 'Orlovi' došli na korak do plasmana na Mundijal.

"Mogao sam samo da sanjam da će mi ovako krenuti u seniorskoj konkurenciji. Dva gola na dve utakmice... Svakome je san da tako krene u A timu. Drago mi je da sam u ovim godinama počeo da igram za reprezentaciju jer sam sazreo u Nemačkoj. To mi je dosta pomoglo", rekao je Gaćinović. 

On ističe da ipak nije dobro otvorio susret u Humskoj. 

"Nisam baš slobodno ušao u meč, posebno u prvih 10 minuta dok je bilo vruće. Kada je pala kiša bilo je lakše za igru, teren je bio brži, a onda je došlo i više samopouzdanja. Potom gol i asistencija... Sve je onda bilo lakše". 

Sledeću utakmicu izabranici Slavoljuba Muslina igraju u utorak od 20.45 u Dablinu protiv Irske. 

"Nema potrebe da gledamo šta rade Irci, već je važno da smo danas odigrali kako treba. Odgovara nam remi u Tbilisiju, ali je sve na nama. Čeka nas tvrda utakmica. Najbitnije je da iz Irske donesemo pozitivan rezultat jer je utakmica veoma važna", zaključio je Gaćinović.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar