Паника у Паризу и Барселони

Полиција у шпанском граду Барселони евакуисала је станицу метроа, након што је пронађена сумњива "зелена текућина". а блокиран је и Ајфелов торањ у Паризу због информација да је у "близини наоружани нападач", пише вечерас "Дејли експрес".   Француска полиција ухапсила је вечерас наоружаног мушкарца на Ајфеловом торњу, објавио је "Дејли експрес".

Свијет 01.09.2017 | 23:53
Паника у Паризу и Барселони
У току је полицијска истрага, пише вечерас "Дејли експрес", додајући да није познато да ли је инцидент повезан са тероризмом.

Како јављају локални медији, "сумњива зелена текућина" пронађена је у кабини воза на линији Л3. Код машиновође су примјећени појачан кашаљ и мучнина.

Саобраћајна управа Барселоне /ТМБ/ саопштила је да се ради о "незаконитом чину", не износећи детаље.

Евакуисана је станица Лесеп /Лессепс/.

Полиција је вечерас блокирала Ајфелов торањ у Паризу због информација да је у "близини наоружани нападач", пише вечерас "Дејли експрес".



На друштвеним мрежама појавиле су се фотографије на којима се види полицијски кордон око Торња, а полиција претреса појединце.

Очевици су објавили на друштвеним мрежама да је цијело подручје око Торња затворено.

Терминал "Еуростара" на станици "Гар ду Норд" је евакуисан, због узбуне, па су стотине британских путника принуђени на чекање, пише британски лист.

Путници на овој жељезничкој линији рекли су да су припадници безбједности пронашли сумњив пакет и да је евакуисана станица на сјеверу града.

Сви путници морају да прођу полицијску контролу. Додатне информације нису познате.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хм

02.09.2017 09:15

Следеца мета би могао бити Ајфелов торањ. Он је пандан кулама на Менхетну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прехлада

02.09.2017 10:30

Неко добро истресао нос у метроу и они га одмах затворили.

ОДГОВОРИТЕ