Panika u Parizu i Barseloni

Policija u španskom gradu Barseloni evakuisala je stanicu metroa, nakon što je pronađena sumnjiva "zelena tekućina". a blokiran je i Ajfelov toranj u Parizu zbog informacija da je u "blizini naoružani napadač", piše večeras "Dejli ekspres".   Francuska policija uhapsila je večeras naoružanog muškarca na Ajfelovom tornju, objavio je "Dejli ekspres".

Svijet 01.09.2017 | 23:53
Panika u Parizu i Barseloni
U toku je policijska istraga, piše večeras "Dejli ekspres", dodajući da nije poznato da li je incident povezan sa terorizmom.

Kako javljaju lokalni mediji, "sumnjiva zelena tekućina" pronađena je u kabini voza na liniji L3. Kod mašinovođe su primjećeni pojačan kašalj i mučnina.

Saobraćajna uprava Barselone /TMB/ saopštila je da se radi o "nezakonitom činu", ne iznoseći detalje.

Evakuisana je stanica Lesep /Lesseps/.

Policija je večeras blokirala Ajfelov toranj u Parizu zbog informacija da je u "blizini naoružani napadač", piše večeras "Dejli ekspres".



Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima se vidi policijski kordon oko Tornja, a policija pretresa pojedince.

Očevici su objavili na društvenim mrežama da je cijelo područje oko Tornja zatvoreno.

Terminal "Eurostara" na stanici "Gar du Nord" je evakuisan, zbog uzbune, pa su stotine britanskih putnika prinuđeni na čekanje, piše britanski list.

Putnici na ovoj željezničkoj liniji rekli su da su pripadnici bezbjednosti pronašli sumnjiv paket i da je evakuisana stanica na sjeveru grada.

Svi putnici moraju da prođu policijsku kontrolu. Dodatne informacije nisu poznate.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Hm

02.09.2017 09:15

Sledeca meta bi mogao biti Ajfelov toranj. On je pandan kulama na Menhetnu.

ODGOVORITE
Name

Prehlada

02.09.2017 10:30

Neko dobro istresao nos u metrou i oni ga odmah zatvorili.

ODGOVORITE