Ивана забринута: Стрепим од исхода

Пјевачица Ивана Селаков не може да остане у другом стању природним путем, па ће се због тога одлучити на вантјелесну оплодњу.

Забава 01.09.2017 | 21:31
Ивана забринута: Стрепим од исхода
Ивана је започела процес и отворено прича о томе.

''Одавно сам рекла себи, ако је једини начин да добијем дете тако што ћу отићи на вантелесну оплодњу, наравно да ћу то урадити без проблема. Нажалост, данас све више парова тако добија децу, не знам зашто је то тако, шта се дешава с ваздухом, водом, храном и енергијом? Све више њих има таквих проблема. Рекла сам себи: "Одлучићу се и ја, па шта буде биће". Наравно, надам се најбољем'', рекла је пјевачица за "Сторy" и додала:

''Прошла сам свашта када сам ушла у процес вантелесне оплодње, тако да то више није нека табу тема, већ се о томе прича као о одласку зубару. Нормално је да имам стрепњу од свега тога, то је нешто необично јер не знам шта ме све чека'', поручује Ивана.



Поред савјета стручних лица, пјевачица је причала и са колегиницама које су кроз то прошле.

''Знам многе колегинице које су ишле на вантелесну оплодњу, причала сам са некима од њих. Рекле су ми да будем упорна и стрпљива јер је то један досадан процес, али на крају дође оно најлепше'', прича Ивана.

Ивана је с вјером у бога успјела да превазиђе све проблеме у животу.

''Верујем у бога сасвим довољно и колико треба. Верник сам и верујем у најбоље могуће, а пуно пута се до сада показало да сам са вером успела све проблеме да решим'', прича она.

Извор: Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мими

01.09.2017 21:50

зене гањају каријеру...а кад позеле децу е онда ...не мозе...зена није створена да радја прво дете у цетрдесетим...

ОДГОВОРИТЕ