Ivana zabrinuta: Strepim od ishoda

Pjevačica Ivana Selakov ne može da ostane u drugom stanju prirodnim putem, pa će se zbog toga odlučiti na vantjelesnu oplodnju.

Zabava 01.09.2017 | 21:31
Ivana zabrinuta: Strepim od ishoda
Ivana je započela proces i otvoreno priča o tome.

''Odavno sam rekla sebi, ako je jedini način da dobijem dete tako što ću otići na vantelesnu oplodnju, naravno da ću to uraditi bez problema. Nažalost, danas sve više parova tako dobija decu, ne znam zašto je to tako, šta se dešava s vazduhom, vodom, hranom i energijom? Sve više njih ima takvih problema. Rekla sam sebi: "Odlučiću se i ja, pa šta bude biće". Naravno, nadam se najboljem'', rekla je pjevačica za "Story" i dodala:

''Prošla sam svašta kada sam ušla u proces vantelesne oplodnje, tako da to više nije neka tabu tema, već se o tome priča kao o odlasku zubaru. Normalno je da imam strepnju od svega toga, to je nešto neobično jer ne znam šta me sve čeka'', poručuje Ivana.



Pored savjeta stručnih lica, pjevačica je pričala i sa koleginicama koje su kroz to prošle.

''Znam mnoge koleginice koje su išle na vantelesnu oplodnju, pričala sam sa nekima od njih. Rekle su mi da budem uporna i strpljiva jer je to jedan dosadan proces, ali na kraju dođe ono najlepše'', priča Ivana.

Ivana je s vjerom u boga uspjela da prevaziđe sve probleme u životu.

''Verujem u boga sasvim dovoljno i koliko treba. Vernik sam i verujem u najbolje moguće, a puno puta se do sada pokazalo da sam sa verom uspela sve probleme da rešim'', priča ona.

Izvor: Alo

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mimi

01.09.2017 21:50

zene ganjaju karijeru...a kad pozele decu e onda ...ne moze...zena nije stvorena da radja prvo dete u cetrdesetim...

ODGOVORITE