Северина и Милан наставили борбу

Северина Којић (45) и Милан Поповић (51) требали су се у петак први пут сусрести на загребачком Општинском грађанском суду код судије Верице Никић након што је донијела привремену мјеру да пјевачица 200 дана не може видјети њиховог сина Александра (5).

Забава 01.09.2017 | 15:50
Северина и Милан наставили борбу
За ту се мјеру, која је шокирала Северину, сазнало средином јуна. Но ново рочиште је одгођено до даљњег јер је судија на боловању.

Судија Верица Никић која иначе, води спор у којем србијански милијардер тражи да дјечак живи с њим, да пјевачица плаћа алиментацију, као и да виђа дијете сваке друге недјеље од сриједе до недјеље.

''Ово није прва накарадна мјера Верице Никић. Она је такођер прошле године донијела привремену мјеру да Александар не иде у вртић четири мјесеца, а на суду ме питала јесам ли звала оца за сагласност да мали иде у вртић'', рекла је Северина у једном интервјуу и напоменула да ју је Никићева изнервирано избацила из суднице кад јој је пјевачица рекла да 'од нас двије, ја сам већи човјек'.

Северина, којој је суд у Сплиту поништио привремену мјеру, посљедњих недјеља вратила се наступима, а у паузи између концерата одмара се у родном Сплиту. На Жњану, тик до мора, има стан, а сусједи су јој Томпсон и Игор Штимац.

У Сплиту су с њом прије неколико дана виђени син, супруг Игор Којић (30), свекар Драган Којић Кеба (56) и свекрва Оља (52), који живе у Београду.

Као што Милан сина редовно води у загребачке шопинг центре, гдје му купује играчке, Кеба то исто ради с унуком, само у Сплиту. С

еверина, која избјегава јавне плаже, овај пут се купала испред стана, као и њен свекар Кеба. Игор Којић је супругу често пратио по љетним наступима, а виђени су и на концертима.

Северина због Милановог инсистирања у посљедње вријеме фотографије маленог Александра све мање објављује на друштвеним мрежама.

Извор: Телеграф

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милан

01.09.2017 15:09

Треба дијете под хитно додијелити на старање оцу. Она је морално дно.

ОДГОВОРИТЕ