Severina i Milan nastavili borbu

Severina Kojić (45) i Milan Popović (51) trebali su se u petak prvi put susresti na zagrebačkom Opštinskom građanskom sudu kod sudije Verice Nikić nakon što je donijela privremenu mjeru da pjevačica 200 dana ne može vidjeti njihovog sina Aleksandra (5).

Zabava 01.09.2017 | 15:50
Severina i Milan nastavili borbu
Za tu se mjeru, koja je šokirala Severinu, saznalo sredinom juna. No novo ročište je odgođeno do daljnjeg jer je sudija na bolovanju.

Sudija Verica Nikić koja inače, vodi spor u kojem srbijanski milijarder traži da dječak živi s njim, da pjevačica plaća alimentaciju, kao i da viđa dijete svake druge nedjelje od srijede do nedjelje.

''Ovo nije prva nakaradna mjera Verice Nikić. Ona je također prošle godine donijela privremenu mjeru da Aleksandar ne ide u vrtić četiri mjeseca, a na sudu me pitala jesam li zvala oca za saglasnost da mali ide u vrtić'', rekla je Severina u jednom intervjuu i napomenula da ju je Nikićeva iznervirano izbacila iz sudnice kad joj je pjevačica rekla da 'od nas dvije, ja sam veći čovjek'.

Severina, kojoj je sud u Splitu poništio privremenu mjeru, posljednjih nedjelja vratila se nastupima, a u pauzi između koncerata odmara se u rodnom Splitu. Na Žnjanu, tik do mora, ima stan, a susjedi su joj Tompson i Igor Štimac.

U Splitu su s njom prije nekoliko dana viđeni sin, suprug Igor Kojić (30), svekar Dragan Kojić Keba (56) i svekrva Olja (52), koji žive u Beogradu.

Kao što Milan sina redovno vodi u zagrebačke šoping centre, gdje mu kupuje igračke, Keba to isto radi s unukom, samo u Splitu. S

everina, koja izbjegava javne plaže, ovaj put se kupala ispred stana, kao i njen svekar Keba. Igor Kojić je suprugu često pratio po ljetnim nastupima, a viđeni su i na koncertima.

Severina zbog Milanovog insistiranja u posljednje vrijeme fotografije malenog Aleksandra sve manje objavljuje na društvenim mrežama.

Izvor: Telegraf

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milan

01.09.2017 15:09

Treba dijete pod hitno dodijeliti na staranje ocu. Ona je moralno dno.

ODGOVORITE