Ухапшен Вејн Руни!

Нови-стари нападач Евертона Вејн Руни ухапшен је због вожње у пијаном стању, пише Дејли Мејл.  

Фудбал 02.09.2017 | 11:00
Ухапшен Вејн Руни!
Вејн Руни провео ноћ у затвору! Фудбалер Евертона ухапшен је након што је ухваћен да је возио у алкохолисаном стању

Њега је у четвртак увече после ноћног изласка зауставила полиција у близини његове виле у Чешајеру и када је посумњала да је пијан, ухапсила је нападача.

У близини Престберија Руни је власник имања већ 12 година уназад, а оно се налази недалеко од Евертоновог тренинг центра.

Не марећи што је реч о бившем капитену репрезентације Енглеске, Руни је ноћ провео у затворској ћелији на трежњењу, преноси "Метро".

Нападач Евертона је вече провео у проводу са играчем Барнлија Филом Бардслијем, где се очигледно потегло за којом "чашицом више", а потом је сео за волан.

Рунију, који је најбољи стрелац у историји селекције Енглеске и недавно је завршио репрезентативну каријеру, то није први испад тог типа.

Прошлог новембра је после победе Енглеске над Шкотском (3:0) у квалификацијама за Мундијал такође отишао у провод где је претерао са пићем, па је забележено какао је падао на под у алкохолисаном стању.

Вејн Руни је најбољи стрелац у историји Гордог албиона са 53 гола, а недавно је објавио повлачење из националног дреса. После великих успеха са Манчестер Јунајтедом и година играња са Роналдом, Сколсом, Гигсом, Видићем, Фердинандом и другим асовима, вратио се у Евертон у коме је провео прве године своје фудбалске каријере.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар