Uhapšen Vejn Runi!

Novi-stari napadač Evertona Vejn Runi uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju, piše Dejli Mejl.  

Fudbal 02.09.2017 | 11:00
Uhapšen Vejn Runi!
Vejn Runi proveo noć u zatvoru! Fudbaler Evertona uhapšen je nakon što je uhvaćen da je vozio u alkoholisanom stanju

Njega je u četvrtak uveče posle noćnog izlaska zaustavila policija u blizini njegove vile u Češajeru i kada je posumnjala da je pijan, uhapsila je napadača.

U blizini Prestberija Runi je vlasnik imanja već 12 godina unazad, a ono se nalazi nedaleko od Evertonovog trening centra.

Ne mareći što je reč o bivšem kapitenu reprezentacije Engleske, Runi je noć proveo u zatvorskoj ćeliji na trežnjenju, prenosi "Metro".

Napadač Evertona je veče proveo u provodu sa igračem Barnlija Filom Bardslijem, gde se očigledno poteglo za kojom "čašicom više", a potom je seo za volan.

Runiju, koji je najbolji strelac u istoriji selekcije Engleske i nedavno je završio reprezentativnu karijeru, to nije prvi ispad tog tipa.

Prošlog novembra je posle pobede Engleske nad Škotskom (3:0) u kvalifikacijama za Mundijal takođe otišao u provod gde je preterao sa pićem, pa je zabeleženo kakao je padao na pod u alkoholisanom stanju.

Vejn Runi je najbolji strelac u istoriji Gordog albiona sa 53 gola, a nedavno je objavio povlačenje iz nacionalnog dresa. Posle velikih uspeha sa Mančester Junajtedom i godina igranja sa Ronaldom, Skolsom, Gigsom, Vidićem, Ferdinandom i drugim asovima, vratio se u Everton u kome je proveo prve godine svoje fudbalske karijere.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar