СП: "Змајеви" одиграли за Грке, а не за себе!

Фудбалски репрезентативци Босне и Херцеговине вечерас су у Никозији поражени од Кипра резултатом 3:2.

Фудбал 31.08.2017 | 23:21
СП: "Змајеви" одиграли за Грке, а не за себе!
Изабраници Мехмеда Баждаревића су након водства од 2:0 на полувремену, у другом дијелу утакмице за једанаест минута примили три гола од селекције Кипра.

Кипар - БиХ 3:2
/Кристофи 65, Лабан 67, Сотироу 76, - Шуњић 33, Вишћа 44/

Бх. тим је добро почео меч и већ у 3. минути су имали прву прилику када је Лулић погодио стативу. Змајеви су наставили у истом ритму док су домаћини стајали дубоку у својој половини и вребали прилку из контра напада. Нападачка игра се "змајевима" исплатила у 33. минути када је након корнера Пјанића лопта срећно погодила Шуњића у кољено и завршила у мрежи Кипрана. Пред сам крај првог дијела Вишћа је након продора Колашинца повисио на 2:0. Репрезентација БиХ је у првом полувремену изгледала добро и чинило се да има Кипране под контролом, али нико није могао претпостави оно што ће услиједити у другом дијелу.

"Змајеви" су у друго полувријеме ушли катастрофално и необјашњиво се повукли у своју половину препустивши средину терена домаћинима. Кипрани су своју бољу игру крунисали у 65. минути голом Кристофија, док су у 67. минути потпуно шокирали Џеку и друштво када је Лабан поравнао резултат.

Селекција БиХ је након другог гола Кипрана покушала да консолидује редове. али је нови шок услиједио у 76. минути када је Сотироу повисио на коначних 3:2.

Директни ривал БиХ за пласман на Мундијал селекција Грчке је, у свом стилу, одиграла без голова са Естонијом и тиме оставила "змајеве" у игри за пласман у Русију.

У трећем мечу групе "Х" селекција Белгије је демолирала Гибралтар резултатом 9:0 и учврстила прву позицију у групи.

Послије седам одиграних кола на табели групе "Х" прва је Белгија са 19 бодова, слиједе Грчка с 13, БиХ 11, Кипар 10, Естонија 5. На зачељу је Гибралтар без бодова.

Репрезентација БиХ сљедећи меч игра у недељу од 20:45 часова када гостује Гибралтару.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

бх фанатицос

31.08.2017 21:33

Додик је у праву нема босне, ови гастарбајтери џеко, пјанић и остали праве се патриоте а уништавају углед бих више од политичара, молим их да напусте босну и никада више се не враћају и да играју за нас, то су говна сарајевска каква нико никад није видио на свијету, дабогда плакали због своје дјеце ко што моје дијете сад плаче због пораза. мамицу им јебем.

ОДГОВОРИТЕ