Обрачун Северине и Карлеуше траје

Јелена Карлеуша позната је као неко ко не трпи никога ко му стане на жуљ, што се управо десило са Северином Којић са којом се Јелена не мирише месецима уназад.

Србија 31.08.2017 | 21:28
Обрачун Северине и Карлеуше траје
Све је почело од дуета који је Јелена требало да сними са МЦ Сајси, а који је пропао након што је Северина "мазнула" Јеленину идеју и договорила сарадњу са њом. Јелена је без двоумљења ставила тачку на причу о сарадњи са реперком, која је касније истицала како је поносна на сарадњу са Северином.

Међутим, то није све. Како се дуго шушка, Северина је прошле године наводно имала испад и на концерту Саше Матића, на генералној проби. Наиме, када су јој организатори пришли како би је замолили да се убрза, пошто и Јелена чека на тонску пробу, Хрватица је наводно прокоментарисала: "Која Јелена?".

Наравно, коментар је одмах стигао и до Јелене, која јој није остала дужна. Прошле године, Јелена је у "Звездама Гранда" на свој начин ставила до знања шта мисли о хрватској певачици.

Наиме, након што је једна кандидаткиња отпевала Северинину песму "Алкатраз", Ана Бекута рекла јој како би требало мазније да је отпева, и да мало више глуми, као што је то учинила Северина.

Јелена се убацила рекавши:

- Па да, сви смо видели како Северина глуми - рекла је Јелена у духовитом маниру, док је Драган Којић Кеба седео у жирију, као тајанствени члан.

(Телеграф.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Чича

31.08.2017 19:59

Из политике избацити госпођу Мајкић и Милцу Марковић и на њихова мјеста увести Јелену и Северину. Барем су сеxи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

31.08.2017 20:56

Јелена је мало подла а мало висе кварна. Неце она никад добацит висе од Северине. Севе је за њу енигма.

Name

Кум,

31.08.2017 21:39

Шта се тице Северине,нека она командира уљепој насој, Србију и Србске девојке нека пусти на миру; Сева дали си разумела.

Name

ре Кум

03.09.2017 07:35

Ех куме ниси у праву.Ми смо науцили да нам судбину кроје Хрвати.Ево ти примера Додик. Ста је он па смо сви под његовом палицом.Зато цути и пати.