Obračun Severine i Karleuše traje

Jelena Karleuša poznata je kao neko ko ne trpi nikoga ko mu stane na žulj, što se upravo desilo sa Severinom Kojić sa kojom se Jelena ne miriše mesecima unazad.

Srbija 31.08.2017 | 21:28
Obračun Severine i Karleuše traje
Sve je počelo od dueta koji je Jelena trebalo da snimi sa MC Sajsi, a koji je propao nakon što je Severina "maznula" Jeleninu ideju i dogovorila saradnju sa njom. Jelena je bez dvoumljenja stavila tačku na priču o saradnji sa reperkom, koja je kasnije isticala kako je ponosna na saradnju sa Severinom.

Međutim, to nije sve. Kako se dugo šuška, Severina je prošle godine navodno imala ispad i na koncertu Saše Matića, na generalnoj probi. Naime, kada su joj organizatori prišli kako bi je zamolili da se ubrza, pošto i Jelena čeka na tonsku probu, Hrvatica je navodno prokomentarisala: "Koja Jelena?".

Naravno, komentar je odmah stigao i do Jelene, koja joj nije ostala dužna. Prošle godine, Jelena je u "Zvezdama Granda" na svoj način stavila do znanja šta misli o hrvatskoj pevačici.

Naime, nakon što je jedna kandidatkinja otpevala Severininu pesmu "Alkatraz", Ana Bekuta rekla joj kako bi trebalo maznije da je otpeva, i da malo više glumi, kao što je to učinila Severina.

Jelena se ubacila rekavši:

- Pa da, svi smo videli kako Severina glumi - rekla je Jelena u duhovitom maniru, dok je Dragan Kojić Keba sedeo u žiriju, kao tajanstveni član.

(Telegraf.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Čiča

31.08.2017 19:59

Iz politike izbaciti gospođu Majkić i Milcu Marković i na njihova mjesta uvesti Jelenu i Severinu. Barem su sexi.

ODGOVORITE
Name

Kiki

31.08.2017 20:56

Jelena je malo podla a malo vise kvarna. Nece ona nikad dobacit vise od Severine. Seve je za nju enigma.

Name

Kum,

31.08.2017 21:39

Šta se tice Severine,neka ona komandira uljepoj nasoj, Srbiju i Srbske devojke neka pusti na miru; Seva dali si razumela.

Name

re Kum

03.09.2017 07:35

Eh kume nisi u pravu.Mi smo naucili da nam sudbinu kroje Hrvati.Evo ti primera Dodik. Sta je on pa smo svi pod njegovom palicom.Zato cuti i pati.