Партизан и Бајерн се договорили око Пецарског!

Партизан ипак плаћа 100. 000 евра за Пецарског! Талентовани српски кошаркаш Марко Пецарски дефинитивно ће прећи у Партизан из минхенског Бајерна, објавио је његов менаџер Миодраг Ражнатовић.  Нови кошаркаш црно-белих моћи ће несметано да наступа у новој сезони.

Кошарка 31.08.2017 | 21:00
Партизан и Бајерн се договорили око Пецарског!
Пецарски, шампион Европе са јуниорском селекцијом Србије, тренира са Партизаном већ 10 дана иако су из минхенског клуба због тога хтели да га суспендују.

"Бајерн Минхен и Партизан су постигли договор око услова трансфера Марка Пецарског, ција се реализација очекује крајем месеца", написао је Ражнатовић на Твитер профилу.

Специјализовани кошаркашки сајт Спортандо потврдио је да је Бајерн спреман да пусти 17-годишњег крилног центра само за обештећење од 100.000 евра.

Пецарски, син бившег Партизановог аса Мирослава Пецарског, уговором је везан за Баварце од јануара када је дошао из Мега Бемакса.

Менаџер Миодраг Ражнатовић саопштио је у четвртак да су ти преговори завршени успешно и да ће некадашњи ђак КК Земун ускоро и формално постати члан клуба за који је играо и његов отац, Мирослав.

"Бајерн Минхен и КК Партизан су постигли договор око услова трансфера Марка Пецарског, чија се реализација очекује крајем месеца!", објаснио је Ражнатовић.

У међувремену, Пецарски тренира са првим тимом црно-белих и 27. августа је и дебитовао, у припремној утакмици против Олденбурга.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар