Partizan i Bajern se dogovorili oko Pecarskog!

Partizan ipak plaća 100. 000 evra za Pecarskog! Talentovani srpski košarkaš Marko Pecarski definitivno će preći u Partizan iz minhenskog Bajerna, objavio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović.  Novi košarkaš crno-belih moći će nesmetano da nastupa u novoj sezoni.

Košarka 31.08.2017 | 21:00
Partizan i Bajern se dogovorili oko Pecarskog!
Pecarski, šampion Evrope sa juniorskom selekcijom Srbije, trenira sa Partizanom već 10 dana iako su iz minhenskog kluba zbog toga hteli da ga suspenduju.

"Bajern Minhen i Partizan su postigli dogovor oko uslova transfera Marka Pecarskog, cija se realizacija očekuje krajem meseca", napisao je Ražnatović na Tviter profilu.

Specijalizovani košarkaški sajt Sportando potvrdio je da je Bajern spreman da pusti 17-godišnjeg krilnog centra samo za obeštećenje od 100.000 evra.

Pecarski, sin bivšeg Partizanovog asa Miroslava Pecarskog, ugovorom je vezan za Bavarce od januara kada je došao iz Mega Bemaksa.

Menadžer Miodrag Ražnatović saopštio je u četvrtak da su ti pregovori završeni uspešno i da će nekadašnji đak KK Zemun uskoro i formalno postati član kluba za koji je igrao i njegov otac, Miroslav.

"Bajern Minhen i KK Partizan su postigli dogovor oko uslova transfera Marka Pecarskog, čija se realizacija očekuje krajem meseca!", objasnio je Ražnatović.

U međuvremenu, Pecarski trenira sa prvim timom crno-belih i 27. avgusta je i debitovao, u pripremnoj utakmici protiv Oldenburga.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar