Звезда смањује гужву на тренинзима - позајмицама!

Екипу Владана Милојевића напустиће неколико играча.

Фудбал 01.09.2017 | 14:00
Звезда смањује гужву на тренинзима - позајмицама!
Црвена звезда дефинитивно је решила да сачува актуелни састав, што је довело и до очекиваног следећег потеза - слања на позајмице играча који ове јесени не би добили шансу.

Спортски сектор црвено-белих смањио је број фудбалера на тренингу у договору са другим клубовима, што је потврдио спортски директор Митар Мркела.

"Андрија Луковић одлази у Вождовац на позајмицу, Милан Сенић ће у Мађарску, а Бразилца Вивеироса смо послали у Бежанију. Разговарали смо са Стефаном Милошевићем, он ће такође напустити привремено Звезду, само се чека избог клуба. Дамир Кахриман ће остати у клубу", изјавио је оперативац Звезде за "Вечерње новости".

Нови Сенићев клуб је Шиофок из Мађарске, а у овом тренутку је извесно и да ће талентовани нападач Вања Вучићевић такође напустити црвено-беле и највероватније до зиме играти за Борац из Чачка.

У тренутној ситуацији, првом тиму биће природат Дејан Јовељић, који наступа за омладинце и очекује са да он буде трећи нападач и да повремено добија шансу у такмичарској 2017/18.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар