Zvezda smanjuje gužvu na treninzima - pozajmicama!

Ekipu Vladana Milojevića napustiće nekoliko igrača.

Fudbal 01.09.2017 | 14:00
Zvezda smanjuje gužvu na treninzima - pozajmicama!
Crvena zvezda definitivno je rešila da sačuva aktuelni sastav, što je dovelo i do očekivanog sledećeg poteza - slanja na pozajmice igrača koji ove jeseni ne bi dobili šansu.

Sportski sektor crveno-belih smanjio je broj fudbalera na treningu u dogovoru sa drugim klubovima, što je potvrdio sportski direktor Mitar Mrkela.

"Andrija Luković odlazi u Voždovac na pozajmicu, Milan Senić će u Mađarsku, a Brazilca Viveirosa smo poslali u Bežaniju. Razgovarali smo sa Stefanom Miloševićem, on će takođe napustiti privremeno Zvezdu, samo se čeka izbog kluba. Damir Kahriman će ostati u klubu", izjavio je operativac Zvezde za "Večernje novosti".

Novi Senićev klub je Šiofok iz Mađarske, a u ovom trenutku je izvesno i da će talentovani napadač Vanja Vučićević takođe napustiti crveno-bele i najverovatnije do zime igrati za Borac iz Čačka.

U trenutnoj situaciji, prvom timu biće prirodat Dejan Joveljić, koji nastupa za omladince i očekuje sa da on bude treći napadač i da povremeno dobija šansu u takmičarskoj 2017/18.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar