Хаос на Пинку због Задруге

Младен Мијатовић улази у шоу, његова девојка Деа Ђурђевић прети да ће због тога напустити Јутарњи програм, а Предраг Сарапа најављује штрајк

Забава 31.08.2017 | 11:01
Хаос на Пинку због Задруге
Нови Пинков ријалити-шоу "Задруга", који стартује 6. септембра, направио је прави хаос у овој медијској кући! Како сазнаје Информер, челници ружичасте телевизије намеравају да у програм убаце свог репортера Младена Мијатовића, што се никако не допада његовој девојци и колегиници Деи Ђурђевић.

Лепа водитељка захтева да и она уђе у шоу, а ако до тога дође, њен најближи сарадник Предраг Сарапа ступиће у штрајк.

- Милица и Жељко Митровић желе да се у "Задрузи" нађе и неко од заштитних лица њихове телевизије, а Младен Мијатовић им је први пик. Њега гледаоци воле, а нису имали прилике до сада да га упознају ван камера. Међутим, његова 20 година млађа девојка и водитељка Јутарњег програма Деа неће ни да чује за то! Одмах је рекла да у том случају и она постаје такмичар најамбициознијег телевизијског пројекта свих времена - прича за Информер извор са телевизије Пинк.

Он додаје да се ствар додатно закомпликовала када су ове вести стигле до Деиног партнера у Јутарњем програму: 
- Када је чуо да постоји могућност да привремено остане без најближе сараднице, Сарапа је најавио обуставу рада. Пожалио се својим уредницима да су Деа и он бренд, те да није лепо да их раздвајају јер најбоље функционишу у тандему. Њих двоје се и приватно доста друже, тако да се баш сморио - говори наш саговорник.

Нема шврљања

Када смо позвали Сарапу да проверимо тврдње нашег извора, рекао нам је следеће:

- Учинићу све да Деу спречим да уђе у "Задругу". Нас двоје смо уиграни тандем и не бисмо истрпели тај ударац да се раздвојимо. Наша екипа мора бити на окупу - поручио је Сарапа и додао:

- Без обзира на њену љубомору, знам да Младен неће тамо да прави никакве глупости. Он улази да види један нови формат, а не да тамо шврља, јер је смртно заљубљен у Деу.

(Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар