Haos na Pinku zbog Zadruge

Mladen Mijatović ulazi u šou, njegova devojka Dea Đurđević preti da će zbog toga napustiti Jutarnji program, a Predrag Sarapa najavljuje štrajk

Zabava 31.08.2017 | 11:01
Haos na Pinku zbog Zadruge
Novi Pinkov rijaliti-šou "Zadruga", koji startuje 6. septembra, napravio je pravi haos u ovoj medijskoj kući! Kako saznaje Informer, čelnici ružičaste televizije nameravaju da u program ubace svog reportera Mladena Mijatovića, što se nikako ne dopada njegovoj devojci i koleginici Dei Đurđević.

Lepa voditeljka zahteva da i ona uđe u šou, a ako do toga dođe, njen najbliži saradnik Predrag Sarapa stupiće u štrajk.

- Milica i Željko Mitrović žele da se u "Zadruzi" nađe i neko od zaštitnih lica njihove televizije, a Mladen Mijatović im je prvi pik. Njega gledaoci vole, a nisu imali prilike do sada da ga upoznaju van kamera. Međutim, njegova 20 godina mlađa devojka i voditeljka Jutarnjeg programa Dea neće ni da čuje za to! Odmah je rekla da u tom slučaju i ona postaje takmičar najambicioznijeg televizijskog projekta svih vremena - priča za Informer izvor sa televizije Pink.

On dodaje da se stvar dodatno zakomplikovala kada su ove vesti stigle do Deinog partnera u Jutarnjem programu: 
- Kada je čuo da postoji mogućnost da privremeno ostane bez najbliže saradnice, Sarapa je najavio obustavu rada. Požalio se svojim urednicima da su Dea i on brend, te da nije lepo da ih razdvajaju jer najbolje funkcionišu u tandemu. Njih dvoje se i privatno dosta druže, tako da se baš smorio - govori naš sagovornik.

Nema švrljanja

Kada smo pozvali Sarapu da proverimo tvrdnje našeg izvora, rekao nam je sledeće:

- Učiniću sve da Deu sprečim da uđe u "Zadrugu". Nas dvoje smo uigrani tandem i ne bismo istrpeli taj udarac da se razdvojimo. Naša ekipa mora biti na okupu - poručio je Sarapa i dodao:

- Bez obzira na njenu ljubomoru, znam da Mladen neće tamo da pravi nikakve gluposti. On ulazi da vidi jedan novi format, a ne da tamo švrlja, jer je smrtno zaljubljen u Deu.

(Informer)

Komentari / 0

Ostavite komentar