Како Инсиње може у Барсу: Само преко мене мртвог!

Мино Рајола - забаван лик из цртаћа. . . Бар ако питате председника Наполија.

Фудбал 31.08.2017 | 12:45
Како Инсиње може у Барсу: Само преко мене мртвог!
Живописни Аурелио де Лаурентис има „жваку“ за медије, у смирај прелазног рока опет им је дао повода да се рапсишу. Новинама таман за наслове, порталима за кликове.

Све због изјаве председника Наполија да један од најбољих играча, Лоренцо Инсиње, неће прећи у Барселону последњег дана прелазног рока, иако су Каталонци, неколико пута током летње пијаце обигравали око италијанског репрезентативца.

Додуше, не као А опција, мада сад кад „висе“ за потпис Фелипеа Кутиња...

„Мино Рајола може да ради шта год хоће, али ако планира да одведе Инсињеа у Барселону, то може само преко мене мртвог. Рајола је забаван као лик из цртаних филмова. Добро се слажемо. Сећам се кад је покушао да одведе Марека Хамшика из Наполија, није му успело, јер ево, Словак је остао десет година. Сад жели да одведе Инсињеа, видећемо да ли ће му то поћи за руком. Чисто сумњам“, рекао је Де Лаурентис.

Наполитанци спокојно улазе у завршницу прелазног рока, у коме су из Бордоа за 10.000.000 евра довели Адам Оуну, а од Роме за 3.500.000 евра позајмили Марија Руија.

„Било је компликовано задржати све протагносите прошлосезонског успеха, никог нисмо пустили да оде, а још смо довели нека појачања. А још неке ствари ће се десити последњег дана прелазног рока. Пред нама је веома занимљива сезона, јер су се сви велики клубови баш добро појачали“.

Међу потенцијалне одласке спада нападач Дуван Запата, али...

„Тражили су га Сасуоло, Сампдорија, по један клуб из Русије, Немачке и Енглеске. Последњег дана прелазног рока ће или остати у Наполију, при чему не бих био разочаран, или ће се међу поменутим клубовима водити рат до последњег минута прелазног рока“, додао је председник Наполија, Аурелио де Лаурентис.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар