Kako Insinje može u Barsu: Samo preko mene mrtvog!

Mino Rajola - zabavan lik iz crtaća. . . Bar ako pitate predsednika Napolija.

Fudbal 31.08.2017 | 12:45
Kako Insinje može u Barsu: Samo preko mene mrtvog!
Živopisni Aurelio de Laurentis ima „žvaku“ za medije, u smiraj prelaznog roka opet im je dao povoda da se rapsišu. Novinama taman za naslove, portalima za klikove.

Sve zbog izjave predsednika Napolija da jedan od najboljih igrača, Lorenco Insinje, neće preći u Barselonu poslednjeg dana prelaznog roka, iako su Katalonci, nekoliko puta tokom letnje pijace obigravali oko italijanskog reprezentativca.

Doduše, ne kao A opcija, mada sad kad „vise“ za potpis Felipea Kutinja...

„Mino Rajola može da radi šta god hoće, ali ako planira da odvede Insinjea u Barselonu, to može samo preko mene mrtvog. Rajola je zabavan kao lik iz crtanih filmova. Dobro se slažemo. Sećam se kad je pokušao da odvede Mareka Hamšika iz Napolija, nije mu uspelo, jer evo, Slovak je ostao deset godina. Sad želi da odvede Insinjea, videćemo da li će mu to poći za rukom. Čisto sumnjam“, rekao je De Laurentis.

Napolitanci spokojno ulaze u završnicu prelaznog roka, u kome su iz Bordoa za 10.000.000 evra doveli Adam Ounu, a od Rome za 3.500.000 evra pozajmili Marija Ruija.

„Bilo je komplikovano zadržati sve protagnosite prošlosezonskog uspeha, nikog nismo pustili da ode, a još smo doveli neka pojačanja. A još neke stvari će se desiti poslednjeg dana prelaznog roka. Pred nama je veoma zanimljiva sezona, jer su se svi veliki klubovi baš dobro pojačali“.

Među potencijalne odlaske spada napadač Duvan Zapata, ali...

„Tražili su ga Sasuolo, Sampdorija, po jedan klub iz Rusije, Nemačke i Engleske. Poslednjeg dana prelaznog roka će ili ostati u Napoliju, pri čemu ne bih bio razočaran, ili će se među pomenutim klubovima voditi rat do poslednjeg minuta prelaznog roka“, dodao je predsednik Napolija, Aurelio de Laurentis.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar