Хеведес у Јувеу, Шалке добио шта је тражио!

Када се саберу све цифре и ставке, немачки клуб могао би да заради преко 19. 000. 000 евра за дефанзивца!

Фудбал 31.08.2017 | 17:45
Хеведес у Јувеу, Шалке добио шта је тражио!
Светски првак у фудбалу Бенедикт Хеведес коначно је обукао дрес торинског Јувентуса. После успешно завршених лекарских прегледа у Торину, немачки репрезентативац и досадашњи члан Шалке дошао је на једногодишњу позајмицу.

С обзиром на то да шампион Италије има ту добру праксу да детаље трансфера, укључујући ту и финансије, објавље транспарентно на свом сајту, знамо и цифре.

Наиме, за једногодишњу позајмицу Стара дама платила је Шалкеу суму од 3.500.000 евра. На крају сезоне Јувентус ће имати опцију да откупи уговор од немачког клуб за 13.000.000 европских новчаница и та сума била би исплаћена у две рате.

Али, то није све. Ако Хеведес следећег лета постане члан Јувентуса за стално, Шалке би на име бонуса у будућности могао да заради још 3.000.000 евра.

Када се саберу све цифре, укупна свота износи 19.500.000 евра што је отприлике и цена коју су челници Шалкеа одредили за Хеведеса још на почетку преговора, али је агилни Јувентусов оперативац Бепе Марота успео то да подели на начин који можда више одговора италијанском гиганту.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар