Огњен Ожеговић умјесто Ђурђевића у Партизану?!

Огњен Ожеговић ће, како сада ствари стоје, појачати напад Партизана. Обештећење 300. 000 евра?! Чукарички: Ожеговић за 500. 000 евра и проценте! Нападач Чукаричког Огњен Ожеговић у жижи интересовања у финишу прелазног рока. Ево шта кажу у његовом клубу - у Чукаричком.

Фудбал 30.08.2017 | 19:45
Огњен Ожеговић умјесто Ђурђевића у Партизану?!
Ученик Црвене звезде, некадашњи нападач црвено-белих, Војводине, Рада, а сада Чукаричког, Огњен Ожеговић, налази се пред улазним вратима Партизана.

Врло мало времена је остало до краја прелазног рока и после преласка Уроша Ђурђевића из Партизана у Олимпијакос, оперативци црно-белих имају пуне руке посла у потрази за адекватном заменом за најбољег стрелца "парног ваљка" и Суперлиге Србије.

Решење се намеће у лику нападача Чукаричког! "Брђани" би на име обештећења требало да зараде 300.000 евра.

Партизан је у понедељак потписао уговор са Зораном Тошићем, у уторак је дрес српског шампиона задужио Милан Митровић, да би у среду "ваљак" окончао преговоре са Немањом Антоновим и званично га представио као новог фудбалера црно-белих.

Судећи по актуелној ситуацији, новинари ће и у четвртак морати на стадион Партизана на промоцију новог нападача, чиме би било решено и последње питање око долазака овог лета. 

Међутим, спортски директор Ивица Илиев на данашњој конференцији за медије није искључио ни могућност да Партизан доведе још неког. За сада је сигурно да се преговори са неким играчима и даље воде, а сутрашњи дан донеће рарешење сваке дилеме.

Да ли ће нападач Огњен Ожеговић заменити Баново брдо комшијским, топчидерским? Или ће можда даље на исток?

Спортски директор Чукаричког Владимир Матијашевић каже за МОНДО најпре да "нема ништа конкретно", али и да је једине конкретне разговоре о Ожеговићу имао "са људима из Русије"(помиње се Амкар).

Додао је да ће у току сутрашњег дана (четвртак) имати конкретније информације о евентуалном трансферу.

У вези са Партизаном или са Русијом?

"Са Русијом", одговорио је Матијашевић.

Да ли вас је звао неко из Партизана?

"Не, нико није звао".

Да ли очекујете, можда, позив из Партизана?

"Очекујем и од Партизана али и од Црвене звезде", рекао је Матијашевић.

На питање да ли је разговарао са Ожеговићем у вези са интересовањима клубова, Матијашевић је одговорио да се бивши фудбалер Црвене звезде и Војводине још није изјашњавао, већ да ће то учинити када "понуде буду на столу".

А да ли је обештећење заиста 300.000 евра?

"Не, него 500.000 евра плус проценти од наредне продаје", увратио је Матијашевић, уз опаску да та комбинаторика може да буде и другачија.

НАВИЈАЧИ ПАРТИЗАНА НЕЋЕ ОЖЕГОВИЋА

Има навијача Партизана који на друштвеним мрежама објављују фотографије Ожеговића са обележјима Црвене звезде, потом како је у дресу Војводине поручивао да "треба згазити глодаре"... Јасно је да га не желе.

ПРЕЛАЗНИ РОК ПАРТИЗАНА (лето 2017.):

ДОШЛИ: везиста Данило Пантић, штопер Немања Р. Милетић, везиста Сејдуба Сума, нападач Теофилус Соломон, голман Владимир Стојковић, везиста Зоран Тошић, штопер Милан Митровић и бек Немања Антонов.

ОТИШЛИ: Никола Миленковић (5,1 милион евра - Фиорентина), Леонардо (4 милиона евра - Ал Ахли), Немања Михајловић (1,7 милион евра - Херенвен), Урош Ђурђевић (2,5 милиона евра + 15% од наредне продаје)

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар