Ognjen Ožegović umjesto Đurđevića u Partizanu?!

Ognjen Ožegović će, kako sada stvari stoje, pojačati napad Partizana. Obeštećenje 300. 000 evra?! Čukarički: Ožegović za 500. 000 evra i procente! Napadač Čukaričkog Ognjen Ožegović u žiži interesovanja u finišu prelaznog roka. Evo šta kažu u njegovom klubu - u Čukaričkom.

Fudbal 30.08.2017 | 19:45
Ognjen Ožegović umjesto Đurđevića u Partizanu?!
Učenik Crvene zvezde, nekadašnji napadač crveno-belih, Vojvodine, Rada, a sada Čukaričkog, Ognjen Ožegović, nalazi se pred ulaznim vratima Partizana.

Vrlo malo vremena je ostalo do kraja prelaznog roka i posle prelaska Uroša Đurđevića iz Partizana u Olimpijakos, operativci crno-belih imaju pune ruke posla u potrazi za adekvatnom zamenom za najboljeg strelca "parnog valjka" i Superlige Srbije.

Rešenje se nameće u liku napadača Čukaričkog! "Brđani" bi na ime obeštećenja trebalo da zarade 300.000 evra.

Partizan je u ponedeljak potpisao ugovor sa Zoranom Tošićem, u utorak je dres srpskog šampiona zadužio Milan Mitrović, da bi u sredu "valjak" okončao pregovore sa Nemanjom Antonovim i zvanično ga predstavio kao novog fudbalera crno-belih.

Sudeći po aktuelnoj situaciji, novinari će i u četvrtak morati na stadion Partizana na promociju novog napadača, čime bi bilo rešeno i poslednje pitanje oko dolazaka ovog leta. 

Međutim, sportski direktor Ivica Iliev na današnjoj konferenciji za medije nije isključio ni mogućnost da Partizan dovede još nekog. Za sada je sigurno da se pregovori sa nekim igračima i dalje vode, a sutrašnji dan doneće rarešenje svake dileme.

Da li će napadač Ognjen Ožegović zameniti Banovo brdo komšijskim, topčiderskim? Ili će možda dalje na istok?

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević kaže za MONDO najpre da "nema ništa konkretno", ali i da je jedine konkretne razgovore o Ožegoviću imao "sa ljudima iz Rusije"(pominje se Amkar).

Dodao je da će u toku sutrašnjeg dana (četvrtak) imati konkretnije informacije o eventualnom transferu.

U vezi sa Partizanom ili sa Rusijom?

"Sa Rusijom", odgovorio je Matijašević.

Da li vas je zvao neko iz Partizana?

"Ne, niko nije zvao".

Da li očekujete, možda, poziv iz Partizana?

"Očekujem i od Partizana ali i od Crvene zvezde", rekao je Matijašević.

Na pitanje da li je razgovarao sa Ožegovićem u vezi sa interesovanjima klubova, Matijašević je odgovorio da se bivši fudbaler Crvene zvezde i Vojvodine još nije izjašnjavao, već da će to učiniti kada "ponude budu na stolu".

A da li je obeštećenje zaista 300.000 evra?

"Ne, nego 500.000 evra plus procenti od naredne prodaje", uvratio je Matijašević, uz opasku da ta kombinatorika može da bude i drugačija.

NAVIJAČI PARTIZANA NEĆE OŽEGOVIĆA

Ima navijača Partizana koji na društvenim mrežama objavljuju fotografije Ožegovića sa obeležjima Crvene zvezde, potom kako je u dresu Vojvodine poručivao da "treba zgaziti glodare"... Jasno je da ga ne žele.

PRELAZNI ROK PARTIZANA (leto 2017.):

DOŠLI: vezista Danilo Pantić, štoper Nemanja R. Miletić, vezista Sejduba Suma, napadač Teofilus Solomon, golman Vladimir Stojković, vezista Zoran Tošić, štoper Milan Mitrović i bek Nemanja Antonov.

OTIŠLI: Nikola Milenković (5,1 milion evra - Fiorentina), Leonardo (4 miliona evra - Al Ahli), Nemanja Mihajlović (1,7 milion evra - Herenven), Uroš Đurđević (2,5 miliona evra + 15% od naredne prodaje)

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar