Ђурђевић у црвено-бијелом: Даћу све од себе!

Урош Ђурђевић представљен у Олимпијакосу: Партизан: "Ђука, хвала ти за све голове, постао си један од нас".  Ђурђевић: Знам где сам дошао, Олy је велики клуб! Урош Ђурђевић, доскорашњи нападач Партизана, званично је постао играч Олимпијакоса и поручио да је свестан да је дошао у велики клуб.

Фудбал 30.08.2017 | 19:00
Ђурђевић у црвено-бијелом: Даћу све од себе!
Урош Ђурђевић је експресно, за 24 сата, из црно-белог, "ушао" у црвено-бели дрес.

Дојучерашњи нападач Партизана је потпсиао четворогодишњи уговор са Олимпијакосом, који га је већ представио на свом сајту, а он је навијачима грчког клуба поручио:

"Знам добро где сам дошао, у велики клуб и даћу све до себе на терену како би навијачи били задовољни".

Ђурђевић је у уторак допутовао у Атину и комплетирао трансфер из шампиона Србије вредан 2,5 милиона евра, уз одређене проценте од наредне продаје.

"Веома сам срећан што сам нови играч Олимпијакоса, свестан сам где сам дошао. Олимпијакос је велики клуб и даћу све од себе да обрадујем навијаче. Знам да имамо тешку групу у Лиги шампиона, али имамо добар тим и можемо да остваримо циљеве", рекао је Ђурђевић на промоцији.

Ђурђевић је прошле сезоне са 24 гола био први стрелац Суперлиге и један од најзаслужнијих за "дуплу круну" Партизана.

Грчка ће му бити трећа земља из иностранства, након што је играо у Холандији (Витесе) и Италији (Палермо).

Партизан је за овог голгетера, који је прошле сезоне у пару са Леонардом, решетао мреже ривала у првенству и дао немерљив допринос освајању "дупле круне", али и пласману у групну фазу Лиге Европе, добио 2,5 милиона евра и 15% од наредне продаје.

"Ђука, хвала ти за све голове и велики допринос дуплој круни, као и уделу за пласман тима у Лигу Европе. Играма и борбеношћу у дресу Партизана постао си један од нас! Нека те здравље и спортска срећа прате и у новом дресу, а за голове ћеш се сам постарати...", пише на сајту Партизана.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар