Đurđević u crveno-bijelom: Daću sve od sebe!

Uroš Đurđević predstavljen u Olimpijakosu: Partizan: "Đuka, hvala ti za sve golove, postao si jedan od nas".  Đurđević: Znam gde sam došao, Oly je veliki klub! Uroš Đurđević, doskorašnji napadač Partizana, zvanično je postao igrač Olimpijakosa i poručio da je svestan da je došao u veliki klub.

Fudbal 30.08.2017 | 19:00
Đurđević u crveno-bijelom: Daću sve od sebe!
Uroš Đurđević je ekspresno, za 24 sata, iz crno-belog, "ušao" u crveno-beli dres.

Dojučerašnji napadač Partizana je potpsiao četvorogodišnji ugovor sa Olimpijakosom, koji ga je već predstavio na svom sajtu, a on je navijačima grčkog kluba poručio:

"Znam dobro gde sam došao, u veliki klub i daću sve do sebe na terenu kako bi navijači bili zadovoljni".

Đurđević je u utorak doputovao u Atinu i kompletirao transfer iz šampiona Srbije vredan 2,5 miliona evra, uz određene procente od naredne prodaje.

"Veoma sam srećan što sam novi igrač Olimpijakosa, svestan sam gde sam došao. Olimpijakos je veliki klub i daću sve od sebe da obradujem navijače. Znam da imamo tešku grupu u Ligi šampiona, ali imamo dobar tim i možemo da ostvarimo ciljeve", rekao je Đurđević na promociji.

Đurđević je prošle sezone sa 24 gola bio prvi strelac Superlige i jedan od najzaslužnijih za "duplu krunu" Partizana.

Grčka će mu biti treća zemlja iz inostranstva, nakon što je igrao u Holandiji (Vitese) i Italiji (Palermo).

Partizan je za ovog golgetera, koji je prošle sezone u paru sa Leonardom, rešetao mreže rivala u prvenstvu i dao nemerljiv doprinos osvajanju "duple krune", ali i plasmanu u grupnu fazu Lige Evrope, dobio 2,5 miliona evra i 15% od naredne prodaje.

"Đuka, hvala ti za sve golove i veliki doprinos duploj kruni, kao i udelu za plasman tima u Ligu Evrope. Igrama i borbenošću u dresu Partizana postao si jedan od nas! Neka te zdravlje i sportska sreća prate i u novom dresu, a za golove ćeš se sam postarati...", piše na sajtu Partizana.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar