Ухапшена једна особа у Сарајеву

Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА) претресли су данас један стамбени објекат на подручју Сарајева, у оквиру континуираних активности у борби против насилног екстремизма и тероризма, поступајући по наредби Суда БиХ и Тужилаштва БиХ.

Босна и Херцеговина 30.08.2017 | 14:37
Ухапшена једна особа у Сарајеву
Претрес је извршен због постојања основа сумње у почињење кривичног дјела „тероризам“ с циљем проналаска и привременог одузимања предмета који могу послужити као доказ у даљем поступку. Активности су реализиоване у сарадњи с припадницима Обавјештајно-сигурносне агенције БиХ.

Слободе је лишена једна особа, која је приведена у службене просторије СИПА-е ради криминалистичке обраде, након чега ће се, сходно упутама поступајућег тужиоца, одлучити о њеном даљем статусу.

СИПА у сарадњи с другим безбјдносним органима у БиХ и свијету интензивно наставља активности с циљем сузбијања тероризма и свих појава које се могу негативно одразити на сигурносну ситуацију у БиХ, саопштено је из СИПА-е.



(Фена)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Игор

30.08.2017 12:46

Једна ? Браво за маринце. хахахахаха Ста је ово људи, јел могуце ово, ста се десава ?! Па немате снаге да натјерате стоку да расписе потјерницу за цовјеком који је проневјерио 3,4 милиона, не мозете ухапсити ниједног политицара а сви имају имовину по неколико милиона коју немогу покрити приходима. Циркус од дрзаве само се зонглери мијењају. Ј... вас народ који вас трпи !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врана

30.08.2017 16:28

Врана врани оци невади

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

30.08.2017 16:35

Јој па унапријед СЕ знало да је ово подвала сипе и Министерс сто ухапсен је један цовјек цуво овце и насли ну сикирицу сто недодју у маоцу хахахахаха у боцињу и даље Али таква је бих ал мекта нецес ни ти ни они дуго

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опет мецка

30.08.2017 23:06

Навијам за СИПУ ал опет мецка.Дајте момци налогодавце.То са кратким лацицама.Ма дајте.Дакле ко их плаца.

ОДГОВОРИТЕ