Јокановић страшном понудом спасава Митровића!

Бенитез прихватио. . . !

Фудбал 30.08.2017 | 15:45
Јокановић страшном понудом спасава Митровића!
Изгледа да се све окренуло у Њукаслу и да ће Александар Митровић остати у нападу Сврака!

Последње вести с Острва гласе да је ближи одласку Двајт Гејл који је у претходној сезони био први нападач Сврака и за кога се претпостављало да ће и у овом шампионату предводити напад Бенитезовог тима. Фулам је понудио Њукаслу невероватних 16.000.000 евра за Гејла који је прошле сезоне головима увео Њукасл у Премијер лигу. Клуб СлавишеЈокановића се нада да би Гејл исто могао да понови и са Фуламом. Радио Монте Карлојавља да је понуда прихваћена на Сент Џејмс Парку и да се чека пристанак Гејла на селидбу у Лондон...  Био би то један од највећих трансфера у историји Чемпионшипа. Рекордер је Рубен Невеш којег је Вулверхемптон овог лета купио за 17.900.000 евра.  

Нема потребе трошити речи какво појачање би Гејл представљао за Колибаше. Недавно су довели и Брагиног нападача Руи Фонтеа за преко 9.000.000 евра што значи да би Јокановићу овој сезони имао један од најјачих нападачких тандема у Чемпионшипу. Изгледа да се управа клуба ипак смиловала да Србину обезбеди квалитетна појачања.

Гејлов одлазак би скоро сигурно значио и останак Митровића који је добрим партијама и головима на почетку сезоне показао Бенитезу да заслужује већу минутажу. Малага, Каљари и Верона су само неки од заинтересованих клубова за Митрогола који је љубимац Њукаслових навијача и који би желели да га гледају као вођу нападачке линије у овој сезони.

Међутим, није искључено да Њукасл после продаје Гејла доведе још једно појачање у офанзивну линију тима. Последњих сати је почело да се шушка о доласку Дивока Оригија којег желе Тотенхем, Хамбургер, Марсељ, Волфзбург, Монако...  

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар