Jokanović strašnom ponudom spasava Mitrovića!

Benitez prihvatio. . . !

Fudbal 30.08.2017 | 15:45
Jokanović strašnom ponudom spasava Mitrovića!
Izgleda da se sve okrenulo u Njukaslu i da će Aleksandar Mitrović ostati u napadu Svraka!

Poslednje vesti s Ostrva glase da je bliži odlasku Dvajt Gejl koji je u prethodnoj sezoni bio prvi napadač Svraka i za koga se pretpostavljalo da će i u ovom šampionatu predvoditi napad Benitezovog tima. Fulam je ponudio Njukaslu neverovatnih 16.000.000 evra za Gejla koji je prošle sezone golovima uveo Njukasl u Premijer ligu. Klub SlavišeJokanovića se nada da bi Gejl isto mogao da ponovi i sa Fulamom. Radio Monte Karlojavlja da je ponuda prihvaćena na Sent Džejms Parku i da se čeka pristanak Gejla na selidbu u London...  Bio bi to jedan od najvećih transfera u istoriji Čempionšipa. Rekorder je Ruben Neveš kojeg je Vulverhempton ovog leta kupio za 17.900.000 evra.  

Nema potrebe trošiti reči kakvo pojačanje bi Gejl predstavljao za Kolibaše. Nedavno su doveli i Braginog napadača Rui Fontea za preko 9.000.000 evra što znači da bi Jokanoviću ovoj sezoni imao jedan od najjačih napadačkih tandema u Čempionšipu. Izgleda da se uprava kluba ipak smilovala da Srbinu obezbedi kvalitetna pojačanja.

Gejlov odlazak bi skoro sigurno značio i ostanak Mitrovića koji je dobrim partijama i golovima na početku sezone pokazao Benitezu da zaslužuje veću minutažu. Malaga, Kaljari i Verona su samo neki od zainteresovanih klubova za Mitrogola koji je ljubimac Njukaslovih navijača i koji bi želeli da ga gledaju kao vođu napadačke linije u ovoj sezoni.

Međutim, nije isključeno da Njukasl posle prodaje Gejla dovede još jedno pojačanje u ofanzivnu liniju tima. Poslednjih sati je počelo da se šuška o dolasku Divoka Origija kojeg žele Totenhem, Hamburger, Marselj, Volfzburg, Monako...  

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar