Интер не одустаје од њега!

Мустафи и посао од 30. 000. 000 евра! Неразури хоће штопера Арсенала прво на позајмицу, а онда да откупе уговор.

Фудбал 30.08.2017 | 15:15
Интер не одустаје од њега!
Изгледа да је милански Интер чекао крај прелазног рока и колико-толико штедео како би у последњих неколико дана направио дар-мар на тржишту. А на ред је дошао Шкодран Мустафи.

Наиме, како је јавио Скај Спорт, управа Неразура послала је лондонском Арсеналу побољшану понуду за Мустафија у висини од 5.000.000 евра за једногодишњу позајмицу уз обавезан откуп уговора следећег лета за суму од 25.000.000 европских новчаница. Постоји и детаљ који активира ту клаузулу о обавезном откупу - а то је да Мустафи одиграо најмање 50 посто утакмица Неразура током сезоне.

Није Интер био једини клуб који се овог лета интересовао за Мустафија, јер је конкуренцију имао и у шампиону Италије Јувентусу. Торинска Стара дама, међутим, очигледно се окренула другим решењима у завршници прелазног рока. За Мустафија би долазак у Интер представљао у ствари повратак у Серију А, јер је пре Арсенала две сезоне носио дрес Сампдорије.

Остаје, наравно да се види колико је Арсенал спреман да два дана пре краја прелазног рока остане без Мустафија, поготово што је недавно већ продао једног штопера, Габријела Паулисту шпанској Валенсији.

Прошле сезоне Мустафи је за екипу Арсенала одиграо 27 утакмица у свим такмичењима.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар