Inter ne odustaje od njega!

Mustafi i posao od 30. 000. 000 evra! Nerazuri hoće štopera Arsenala prvo na pozajmicu, a onda da otkupe ugovor.

Fudbal 30.08.2017 | 15:15
Inter ne odustaje od njega!
Izgleda da je milanski Inter čekao kraj prelaznog roka i koliko-toliko štedeo kako bi u poslednjih nekoliko dana napravio dar-mar na tržištu. A na red je došao Škodran Mustafi.

Naime, kako je javio Skaj Sport, uprava Nerazura poslala je londonskom Arsenalu poboljšanu ponudu za Mustafija u visini od 5.000.000 evra za jednogodišnju pozajmicu uz obavezan otkup ugovora sledećeg leta za sumu od 25.000.000 evropskih novčanica. Postoji i detalj koji aktivira tu klauzulu o obaveznom otkupu - a to je da Mustafi odigrao najmanje 50 posto utakmica Nerazura tokom sezone.

Nije Inter bio jedini klub koji se ovog leta interesovao za Mustafija, jer je konkurenciju imao i u šampionu Italije Juventusu. Torinska Stara dama, međutim, očigledno se okrenula drugim rešenjima u završnici prelaznog roka. Za Mustafija bi dolazak u Inter predstavljao u stvari povratak u Seriju A, jer je pre Arsenala dve sezone nosio dres Sampdorije.

Ostaje, naravno da se vidi koliko je Arsenal spreman da dva dana pre kraja prelaznog roka ostane bez Mustafija, pogotovo što je nedavno već prodao jednog štopera, Gabrijela Paulistu španskoj Valensiji.

Prošle sezone Mustafi je za ekipu Arsenala odigrao 27 utakmica u svim takmičenjima.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar