Леверкузен срушио клупски рекорд!

Леверкузен за клупски рекорд довео прву хаубицу Јужне Америке! Најскупљи трансфер у историји клуба!

Фудбал 31.08.2017 | 11:00
Леверкузен срушио клупски рекорд!
Велико појачање и за Бајер Леверкузен! Напад популарних Фармацеута ће у наредној сзеони предводити Лукас Аларио из Ривер Плејта. По многима, најбољи голгетер јужноамеричког клупског фудбала у овом тренутку... У домовини га пореде са Алексисон Санчезом, Радамелом Фалкаом или Гонзалом Игуаином који су претходних година носили дрес популарних Милионера. 

Репрезентативац Аргентине је данас у Буенос Ајресу обавио лекарске прегледе, потписао уговор и сликао се у дресу новог клуба.

Још се тачно не зна колико пара износи Аларијов трансфер на БајАрену. Према неким информацијама, реч је о суми од 24.000.000 евра колико је износила откупна клаузула, а према другим је реч о 20.000.000 евра. У сваком случају, Риверу ће припасти много мање. Тачније, 60 одсто. Остатак ће поделити Аларио и његов менаџер.

Аргентинац је договорио сарадњу на пет година са немачким клубом у којем ће заменити Чичарита Ернандеза који је прешао у Вест Хем. За Аларија су до сада интерес показивали Пари Сен Жермен и Монако, али је Леверкузен био најконкретнији и најубедљивији. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар