Мајмун, лав и јарац дочекали, Тоти потврдио!

Рома добила највеће појачање! Да ли ће Јувентус зажалити?

Фудбал 30.08.2017 | 21:00
Мајмун, лав и јарац дочекали, Тоти потврдио!
Рома је наставила да представља појачања у урнебесном стилу на друштвеним мрежама. Данас је на оригиналан начин потврђен и долазак Патрика Шика као најскупљег појачања у историји. 

На сличан начин је Рома овог лета званично потврђивала трансфере Коларова, Дефрела,Пелегринија... Овога пута је превазишла све досадашње видео презентације. Видео клип почиње са нервозним мајмуном који удара по тастатури до нешто нестрпљиво чека, потом иде рика лава, а онда Франческо Тоти и из бубња на УЕФА жребу извлачи цедуљица са именом Патрика Шика, а опште одушебјлење јарца који игра шах. Ако је вама овде нешто јасно, свака част... Нама није.

Али када се шала остави по страни, Рома је заиста добила спектакуларно појачање. Играча којег су желели сви велики италијански клубови и којег је платила најскупље од свих новајлија у клупској историји. Шик је јутрос прошао лекарске прегледе после којих је отклоњена и последња дилема око његовог трансфера.

Видећемо да ли ће Јувентус зажалити што га није ангажовао када га је имао у рукама. У Торину су одлучили да не потпишу Шика после лекарских прегледа јер су сумњали у његово здравствено стање. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар