Majmun, lav i jarac dočekali, Toti potvrdio!

Roma dobila najveće pojačanje! Da li će Juventus zažaliti?

Fudbal 30.08.2017 | 21:00
Majmun, lav i jarac dočekali, Toti potvrdio!
Roma je nastavila da predstavlja pojačanja u urnebesnom stilu na društvenim mrežama. Danas je na originalan način potvrđen i dolazak Patrika Šika kao najskupljeg pojačanja u istoriji. 

Na sličan način je Roma ovog leta zvanično potvrđivala transfere Kolarova, Defrela,Pelegrinija... Ovoga puta je prevazišla sve dosadašnje video prezentacije. Video klip počinje sa nervoznim majmunom koji udara po tastaturi do nešto nestrpljivo čeka, potom ide rika lava, a onda Frančesko Toti i iz bubnja na UEFA žrebu izvlači ceduljica sa imenom Patrika Šika, a opšte odušebjlenje jarca koji igra šah. Ako je vama ovde nešto jasno, svaka čast... Nama nije.

Ali kada se šala ostavi po strani, Roma je zaista dobila spektakularno pojačanje. Igrača kojeg su želeli svi veliki italijanski klubovi i kojeg je platila najskuplje od svih novajlija u klupskoj istoriji. Šik je jutros prošao lekarske preglede posle kojih je otklonjena i poslednja dilema oko njegovog transfera.

Videćemo da li će Juventus zažaliti što ga nije angažovao kada ga je imao u rukama. U Torinu su odlučili da ne potpišu Šika posle lekarskih pregleda jer su sumnjali u njegovo zdravstveno stanje. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar