Ибишевић: Уз прави приступ нема проблема

"Из искуства знамо да је Кипар опасна екипа која се мора поштовати и респектовати", истакао је у Никозији Ведад Ибишевић, фудбалски репрезентативац БиХ.

Фудбал 30.08.2017 | 08:15
Ибишевић: Уз прави приступ нема проблема
"Овдје је прије свега најбитнији наш приступ игри. Из искуства знамо да је Кипар опасна екипа која се мора поштовати и респектовати. Но, како сам рекао, ако наш приступ буде прави неће бити никаквих проблема против Кипра", истакао је Ведад Ибишевић, фудбалски репрезентативац Босне и Херцеговине.

Наглашава, ”квалитет индивидуални и екипни имамо”.

”Поновићу још једном, најбитнији је приступ, то јесте да утакмицу одиграмо добро као екипа”, поручио је у Никозији у разговору са репортером агенције Анадолија, Ибишевић.

Послије шест одиграних кола у групи ”Х” квалификација за Свјетско првенство ”Русија 2018” Белгија је прва са 16 бодова, четири више од Грчке и пет у односу на БиХ, док је Кипар сакупио седам, Естонија четири. Гибралтар је без бодова. Иако се, каже, не воли бавити калкулацијама вјерује да БиХ, послије наступа у Бразилу 2014., два пута заредом може играти на Мундијалу.

”Нисам баш најбољи што се тиче математичких прорачуна. Сваку утакмицу морамо играти за себе и покушати освојити максималан број бодова. То како ће други одиграти видјећемо. Морамо вјеровати у себе до краја, јер ако не будемо вјеровали то нема никаквог смисла”, сматра Ибишевић.

Са њемачком Хертом у овој сезони играће на три фронта. Тим из Берлина има значајне амбиције у Лиги Европе, шампионату и Купу Њемачке.

”Почела је сезона и у Њемачкој, с тим да играмо и Лигу Европе. Очекујемо незгоднију сезону него што су биле претходне двије. У Бундеслиги желимо бити у топ 10. Циљ је да осигурамо средину табеле, али и да прођемо групну фазу у Европи. То је реално”, рекао је Ибишевић.

Извор: Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар