Видео - Јоветић: Радујем се као Џејмс Харден!

Црногорски репрезентативац Стеван Јоветић комплетирао трансфер у Монако, а француски шампион га је ОВАКО представио.

Фудбал 30.08.2017 | 18:00
Видео - Јоветић: Радујем се као Џејмс Харден!
Стеван Јоветић ће играти у свом шестом клубу у каријери, још једном из "лига петице", још једном врхунском.

Црногорски ас је од данас члан францускогМонака (потписао на 4 године), који је припремио атрактиван видео материјал о њему, уз кратак интервју у којем је Јоветић открио и шта му је било инспирација за прославу голова - као да соли храну.

"Волим кошарку, НБА лигу и видео сам како се радује Џејмс Харден. То ми се допада и ето, тако и ја прослављам голове".

Јоветић је потписао четворогодишњи уговор са француским шампионом у којем ће сарађивати са врхунским играчима, попут Радамела Фалкаа, једним од најзаслужнијих што је Монако прошле сезоне, први пут у 17 година, освојио титулу првака Француске.

"Пресрећан сам што сам овде, изабрао сам Монако који је велики клуб, игра Лигу шампиона, француски је шампион, има сјајне играче...", рекао је 27-годишњи Јоветић, који је навијачима клуба из Кнежевине, открио и да је био заљубљен у игру Роналдиња, а да му је идол био Шевченко.

Јоветић је каријеру почео у Партизану, дебитовао је под Јиргеном Ребером кад му је било само 16 година (9. априла 2006. године), а са црно-белима је освојио титулу првака и куп Србије 2008. године. Из Партизана је отишао у Фиорентину, да би из Италије отишао у Манчестер сити, са којим је постао првак Енглеске 2014. године. Из Манчестера се пребацио у Интер (најпре је играо на позајмицу, да би Интер откупио уговор), а онда је прошлу шолусезону био на позајмици у Севиљи, која је хтела да га задржи, али Интер није дозволио.

Ево како га је Монако представио:



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар