Video - Jovetić: Radujem se kao Džejms Harden!

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić kompletirao transfer u Monako, a francuski šampion ga je OVAKO predstavio.

Fudbal 30.08.2017 | 18:00
Video - Jovetić: Radujem se kao Džejms Harden!
Stevan Jovetić će igrati u svom šestom klubu u karijeri, još jednom iz "liga petice", još jednom vrhunskom.

Crnogorski as je od danas član francuskogMonaka (potpisao na 4 godine), koji je pripremio atraktivan video materijal o njemu, uz kratak intervju u kojem je Jovetić otkrio i šta mu je bilo inspiracija za proslavu golova - kao da soli hranu.

"Volim košarku, NBA ligu i video sam kako se raduje Džejms Harden. To mi se dopada i eto, tako i ja proslavljam golove".

Jovetić je potpisao četvorogodišnji ugovor sa francuskim šampionom u kojem će sarađivati sa vrhunskim igračima, poput Radamela Falkaa, jednim od najzaslužnijih što je Monako prošle sezone, prvi put u 17 godina, osvojio titulu prvaka Francuske.

"Presrećan sam što sam ovde, izabrao sam Monako koji je veliki klub, igra Ligu šampiona, francuski je šampion, ima sjajne igrače...", rekao je 27-godišnji Jovetić, koji je navijačima kluba iz Kneževine, otkrio i da je bio zaljubljen u igru Ronaldinja, a da mu je idol bio Ševčenko.

Jovetić je karijeru počeo u Partizanu, debitovao je pod Jirgenom Reberom kad mu je bilo samo 16 godina (9. aprila 2006. godine), a sa crno-belima je osvojio titulu prvaka i kup Srbije 2008. godine. Iz Partizana je otišao u Fiorentinu, da bi iz Italije otišao u Mančester siti, sa kojim je postao prvak Engleske 2014. godine. Iz Mančestera se prebacio u Inter (najpre je igrao na pozajmicu, da bi Inter otkupio ugovor), a onda je prošlu šolusezonu bio na pozajmici u Sevilji, koja je htela da ga zadrži, ali Inter nije dozvolio.

Evo kako ga je Monako predstavio:



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar