Видео: Ово је гол сезоне у ЛШ - Марио Манџукић!

Гол који је нападач Јувентуса Марио Манџукић постигао против Реал Мадрида у финалу Лиге шампиона добио је највише гласова у анкети УЕФА.  Гол сезоне дело је Славонца. . .  Гол Марија Манџукића у финалу Лиге шампиона против Реал Мадрида проглашен је за најлепши погодак протекле сезоне у избору Европске фудбалске уније (УЕФА).

Фудбал 30.08.2017 | 17:00
Видео: Ово је гол сезоне у ЛШ - Марио Манџукић!
Мајсторија хрватског репрезентативца добила је највише гласова у анкети коју је спровела УЕФА на свом wеб сајту.

Манџукић је добио лопту Игуаина, примио је на прса и леђима окренут голу Реала маказицама матирао Кејлора Наваса.

Било је то за изједначење 1:1, а потом је Реал постигао три гола за тријумф и нову титулу европског првака.

Манџукићев гол освојио је 26% од укупно 18.858 гласова. Друго је место освојио је Муса Соу са 25% гласова, а треће Каземиро са 20% гласова.



Јувентус, ипак, има једну титулу у Европи...

Тачније, онда је од данас у власништву нападача "старе даме" Марија Манџукића. Хрват је у финалу Лиге шампиона у Кардифу у 27. минуту примио лопту на груди и окренут леђима погодио мрежу Кејлора Наваса за изједначење 1:1.

То је, међутим, на крају био само утешни погодак за Јувентус пошто је Реал славио са 4:1.

Манџукићев гол добио је 26 одсто гласова.

На другом месту је играч Фенербахчеа, Сенегалац Муса Сов са 25 одсто. Он је у мечу групне фазе Лиге Европа против Манчестер јунајтеда маказицама постигао гол.

На трећем месту је фудбалер Реала Касемиро са 20 одсто гласова. Он је у осмини финала Лиге шампиона фанатастичним поготком са 25 метара у 54. минуту поставио коначних 3:1 за Реал у сусрету против Наполија, пише Хина.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар