Video: Ovo je gol sezone u LŠ - Mario Mandžukić!

Gol koji je napadač Juventusa Mario Mandžukić postigao protiv Real Madrida u finalu Lige šampiona dobio je najviše glasova u anketi UEFA.  Gol sezone delo je Slavonca. . .  Gol Marija Mandžukića u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida proglašen je za najlepši pogodak protekle sezone u izboru Evropske fudbalske unije (UEFA).

Fudbal 30.08.2017 | 17:00
Video: Ovo je gol sezone u LŠ - Mario Mandžukić!
Majstorija hrvatskog reprezentativca dobila je najviše glasova u anketi koju je sprovela UEFA na svom web sajtu.

Mandžukić je dobio loptu Iguaina, primio je na prsa i leđima okrenut golu Reala makazicama matirao Kejlora Navasa.

Bilo je to za izjednačenje 1:1, a potom je Real postigao tri gola za trijumf i novu titulu evropskog prvaka.

Mandžukićev gol osvojio je 26% od ukupno 18.858 glasova. Drugo je mesto osvojio je Musa Sou sa 25% glasova, a treće Kazemiro sa 20% glasova.



Juventus, ipak, ima jednu titulu u Evropi...

Tačnije, onda je od danas u vlasništvu napadača "stare dame" Marija Mandžukića. Hrvat je u finalu Lige šampiona u Kardifu u 27. minutu primio loptu na grudi i okrenut leđima pogodio mrežu Kejlora Navasa za izjednačenje 1:1.

To je, međutim, na kraju bio samo utešni pogodak za Juventus pošto je Real slavio sa 4:1.

Mandžukićev gol dobio je 26 odsto glasova.

Na drugom mestu je igrač Fenerbahčea, Senegalac Musa Sov sa 25 odsto. On je u meču grupne faze Lige Evropa protiv Mančester junajteda makazicama postigao gol.

Na trećem mestu je fudbaler Reala Kasemiro sa 20 odsto glasova. On je u osmini finala Lige šampiona fanatastičnim pogotkom sa 25 metara u 54. minutu postavio konačnih 3:1 za Real u susretu protiv Napolija, piše Hina.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar