Немања Недовић: Учинио сам све...!

Поруке кошаркаша који су се трудили до последњег дана, али ипак нису успели да се опораве и оспособе за Еуробаскет 2017.

Кошарка 29.08.2017 | 19:15
Немања Недовић: Учинио сам све...!
С горчином у гласу и нескривеном жалошћу, Немања Недовић био је принуђен да се у уторак на Новом Београду опрости од репрезентације за ово лето.

Стандардни члан "орлова", освајач олимпијског сребра у Рију, дуго се опорављао од повреде рамена и ипак се није опоравио на време да са саиграчима у среду отпутује на свој трећи Еуробаскет.

Ђорђевић је, тако, био принуђен да саопшти јавности да из објективних разлога неће моћи да рачуна на њега и на Николу Калинића, који има проблема са леђима.

"Жао ми је стварно што је тако испало. Учинио сам све што је до мене да покушам да се опоравим на време. Није било довољно времена, план је био да почнем да играм утакмице шестог, да прескочим прва четири меча, али... Не знам, стварно ми је жао, мислим да сам могао доста да помогнем овој екипи. С друге стране, знам како бих се ја осећао када бих тренирао месец, месец и по и када би улетео неко ко није тренирао и узео ми место", искрен је експлозивни српски кошаркаш.

Упркос томе што му је оваква ситуација тешко пала, Недовић апсолутно схвата ситуацију.

"Одлука је реална, разумљива. Сад се окрећемо овим момцима, да им пружимо што већу подршку. Бићемо им велики навијачи, знамо кроз шта су прошли, колико су радили да стигну до ове позиције и сигуран сам да ће нам донети много радости".

Пред њим је сад повратак у Шпанију на наставак опоравка и припрему за нову сезону.

"Мораћу сад у Малагу да идем, јер нам Суперкуп креће 22. септембра и мораћу да се што боље припремим за почетак", додао је Недовић.

Док је разговарао са новинарима, његови саиграчи један по један су улазили у клупски аутобус уочи одласка у хотел, на паковање за сутрашњи лет за Турску.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар