Nemanja Nedović: Učinio sam sve...!

Poruke košarkaša koji su se trudili do poslednjeg dana, ali ipak nisu uspeli da se oporave i osposobe za Eurobasket 2017.

Košarka 29.08.2017 | 19:15
Nemanja Nedović: Učinio sam sve...!
S gorčinom u glasu i neskrivenom žalošću, Nemanja Nedović bio je prinuđen da se u utorak na Novom Beogradu oprosti od reprezentacije za ovo leto.

Standardni član "orlova", osvajač olimpijskog srebra u Riju, dugo se oporavljao od povrede ramena i ipak se nije oporavio na vreme da sa saigračima u sredu otputuje na svoj treći Eurobasket.

Đorđević je, tako, bio prinuđen da saopšti javnosti da iz objektivnih razloga neće moći da računa na njega i na Nikolu Kalinića, koji ima problema sa leđima.

"Žao mi je stvarno što je tako ispalo. Učinio sam sve što je do mene da pokušam da se oporavim na vreme. Nije bilo dovoljno vremena, plan je bio da počnem da igram utakmice šestog, da preskočim prva četiri meča, ali... Ne znam, stvarno mi je žao, mislim da sam mogao dosta da pomognem ovoj ekipi. S druge strane, znam kako bih se ja osećao kada bih trenirao mesec, mesec i po i kada bi uleteo neko ko nije trenirao i uzeo mi mesto", iskren je eksplozivni srpski košarkaš.

Uprkos tome što mu je ovakva situacija teško pala, Nedović apsolutno shvata situaciju.

"Odluka je realna, razumljiva. Sad se okrećemo ovim momcima, da im pružimo što veću podršku. Bićemo im veliki navijači, znamo kroz šta su prošli, koliko su radili da stignu do ove pozicije i siguran sam da će nam doneti mnogo radosti".

Pred njim je sad povratak u Španiju na nastavak oporavka i pripremu za novu sezonu.

"Moraću sad u Malagu da idem, jer nam Superkup kreće 22. septembra i moraću da se što bolje pripremim za početak", dodao je Nedović.

Dok je razgovarao sa novinarima, njegovi saigrači jedan po jedan su ulazili u klupski autobus uoči odlaska u hotel, na pakovanje za sutrašnji let za Tursku.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar