Комедија: Председник Марсеја и Стеван Јоветић!

Енглези објавили готово невероватну, бизарну причу о председнику Марсеја Жаку-Анрију Ероу и Јоветићу. Како је Црногорац довео председника Марсеја до лудила!

Фудбал 30.08.2017 | 15:00
Комедија: Председник Марсеја и Стеван Јоветић!
Црногорски репрезентативац се, после много перипетија и неизвесности, жеље да остане у Севиљи упркос затезању његовог матичног клуба Интера, ипак се скрасио овог лета, нашавши нови клуб.

Јоветић ће у наредном периоду играти за Монако (који је Интеру за њега платио 11 милиона евра обештећења), а енглески медији објавили су невероватну, бизарну ситуацију коју је црногорски ас доживео првих дана боравка у новој земљи.

Наиме, Јоветић је био гост на мечу Монака против Марсеја и посматрао је нове саиграче који су декласирали госте - 6:1.

Он је до Монака долетео хеликоптером из Нице, а у истој летелици је био и председник Марсеја Жак-Анри Ејро. Енглески медији тврде да се догодио разговор Ејроа и Јоветића у који је, заиста, тешко поверовати, али ево шта они тврде.

Наводно је Ејро, не препознајући црногорског репрезентативца, започео конверзацију и рекао му да ће Марсеј довести Јоветића.

Јоветић му је тек тада открио да је он тај и да иде у Монако, а председник Марсеја се потом изнервирао, плануо и рекао му да су заказани лекарски прегледи и да је све планирано за његов долазак.

Тако тврде Енглези...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар