Komedija: Predsednik Marseja i Stevan Jovetić!

Englezi objavili gotovo neverovatnu, bizarnu priču o predsedniku Marseja Žaku-Anriju Erou i Jovetiću. Kako je Crnogorac doveo predsednika Marseja do ludila!

Fudbal 30.08.2017 | 15:00
Komedija: Predsednik Marseja i Stevan Jovetić!
Crnogorski reprezentativac se, posle mnogo peripetija i neizvesnosti, želje da ostane u Sevilji uprkos zatezanju njegovog matičnog kluba Intera, ipak se skrasio ovog leta, našavši novi klub.

Jovetić će u narednom periodu igrati za Monako (koji je Interu za njega platio 11 miliona evra obeštećenja), a engleski mediji objavili su neverovatnu, bizarnu situaciju koju je crnogorski as doživeo prvih dana boravka u novoj zemlji.

Naime, Jovetić je bio gost na meču Monaka protiv Marseja i posmatrao je nove saigrače koji su deklasirali goste - 6:1.

On je do Monaka doleteo helikopterom iz Nice, a u istoj letelici je bio i predsednik Marseja Žak-Anri Ejro. Engleski mediji tvrde da se dogodio razgovor Ejroa i Jovetića u koji je, zaista, teško poverovati, ali evo šta oni tvrde.

Navodno je Ejro, ne prepoznajući crnogorskog reprezentativca, započeo konverzaciju i rekao mu da će Marsej dovesti Jovetića.

Jovetić mu je tek tada otkrio da je on taj i da ide u Monako, a predsednik Marseja se potom iznervirao, planuo i rekao mu da su zakazani lekarski pregledi i da je sve planirano za njegov dolazak.

Tako tvrde Englezi...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar