Пријава против власнице паса

Полиција је поднијела извјештај надлежном тужилаштву против Бањалучанке чији су иницијали С. Б. /50/ због сумње да је у дворишту породичне куће пустила два пса расе "Азијат", који су прескочили ограду и повриједили пет лица.

Регион 29.08.2017 | 10:51
Пријава против власнице паса
С.Б. је осумњичена да је 5. августа у вечерњим часовима псе пустила без надзора у намјери да очисти простор гдје они бораве у дворишту породичне куће у Улици Жарка Згоњанина.

Она се сумњичи да је извршила кривично дјело изазивање опште опасности, речено је Срни у Полицијској управи Бањалука.

Том приликом највише повреда задобио је шездесетогодишњи Бањалучанин чији су иницијали М.Р, који је преминуо од срчаног удара док су га доктори хирушки збрињавали у Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

Пси су повреде нанијели и лицима чији су иницијали С.Р. /21/, М.Р. /56/, З.М. /57/ и М.М. /59/ из Бањалуке, који су љекарски збринути у Служби хитне помоћи, а потом у Универзитетском клиничком центру.

Извјештај против С.Б. данас су Окружном јавном тужилаштву Бањалука поднијели припадници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Бањалука.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

СЛУЧАЈ У СРПЦУ

29.08.2017 09:53

У СРПЦУ ОТАЦ ОД ВЕТЕРИНАРСКЕ ИНСПЕКТОРИЦЕ ЗАПОСЛЕНЕ У ОПШТИНИ СРБАЦ ВОДИ ПИТ БУЛА БЕЗ БРЊИЦЕ ПО УЛИЦИ И СТРАШИ НАРОД, НА ТАЈ НАЧИН КРШИ И ЗАКОН И РАЗНЕ ПРОПИСЕ, ПРВО ДРЖИ ОПАСНУ ЖИВОТИЊУ, ДРУГО НЕ СТАВЉА БРЊИЦУ, НАРУШАВА ЈАВНИ РЕД И МИР, ИЗАЗИВА ОПШТУ ОПАСНОСТ, УЗНЕМИРАВА ГРАЂАНЕ И ТАКО ДАЉЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

29.08.2017 12:01

У вецини Бањалуцких насеља има лудаца које дрзе одвезане псе.

ОДГОВОРИТЕ