Prijava protiv vlasnice pasa

Policija je podnijela izvještaj nadležnom tužilaštvu protiv Banjalučanke čiji su inicijali S. B. /50/ zbog sumnje da je u dvorištu porodične kuće pustila dva psa rase "Azijat", koji su preskočili ogradu i povrijedili pet lica.

Region 29.08.2017 | 10:51
Prijava protiv vlasnice pasa
S.B. je osumnjičena da je 5. avgusta u večernjim časovima pse pustila bez nadzora u namjeri da očisti prostor gdje oni borave u dvorištu porodične kuće u Ulici Žarka Zgonjanina.

Ona se sumnjiči da je izvršila krivično djelo izazivanje opšte opasnosti, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

Tom prilikom najviše povreda zadobio je šezdesetogodišnji Banjalučanin čiji su inicijali M.R, koji je preminuo od srčanog udara dok su ga doktori hiruški zbrinjavali u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Psi su povrede nanijeli i licima čiji su inicijali S.R. /21/, M.R. /56/, Z.M. /57/ i M.M. /59/ iz Banjaluke, koji su ljekarski zbrinuti u Službi hitne pomoći, a potom u Univerzitetskom kliničkom centru.

Izvještaj protiv S.B. danas su Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka podnijeli pripadnici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Banjaluka.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

SLUČAJ U SRPCU

29.08.2017 09:53

U SRPCU OTAC OD VETERINARSKE INSPEKTORICE ZAPOSLENE U OPŠTINI SRBAC VODI PIT BULA BEZ BRNJICE PO ULICI I STRAŠI NAROD, NA TAJ NAČIN KRŠI I ZAKON I RAZNE PROPISE, PRVO DRŽI OPASNU ŽIVOTINJU, DRUGO NE STAVLJA BRNJICU, NARUŠAVA JAVNI RED I MIR, IZAZIVA OPŠTU OPASNOST, UZNEMIRAVA GRAĐANE I TAKO DALJE.

ODGOVORITE
Name

BL

29.08.2017 12:01

U vecini Banjaluckih naselja ima ludaca koje drze odvezane pse.

ODGOVORITE