Окупили су се и ''Орлићи'': Има ту озбиљног квалитета...

Грујић, Живковић, Радоњић, Блеки. . .  Горан Ђоровић дебитује против Гибралтара.

Фудбал 29.08.2017 | 10:15
Окупили су се и ''Орлићи'': Има ту озбиљног квалитета...
У сенци сениорске репрезентације са припремама су почели и Орлићи новог селектораГорана Ђоровића. Младу репрезентацију Србије очекује премијерни дуел са Гибралтаром у оквиру квалификација за одлазак на Европско првенство које се 2019. године одржава у Италији.

Први тренинг Грујић, Гајић, Живковић и другови одрадили су на стадиону Чукаричког, а сутра је планиран тренинг на стадиону Рада. Дуел са аутсајдером наше групе у којој се налазе још Аустрија, Русија, БЈР Македонија и Јерменија, игра се 1. септембра у Јагодини од 18,00.

Меч са Гибралтаром добар је за упознавање играча са новим селектором и практично представља загревање за октобарски термин када нас очекују много озбиљнији и јачи ривали, 6. октобра гостујемо БЈР Македонији, а четири дана касније угостићемо Русију.

Ђоровић за дуел са Гибралтаром рачуна на следеће играче:

Голмани: Борис Радуновић (Салернитана), Вања Милинковић-Савић (Торино), Милош Остојић (Спартак Суботица)

Одбрамбени играчи: Милан Гајић (Бордо), Вукашин Јовановић (Бордо), Никола МИленковић (Фиорентина), Миладин Стевановић (Кајсери), Мирослав Богосавац (Чукарички), Срђан Бабић (Црвена звезда), Ерхан Машовић (Бриж), Немања Вучић (Земун)

Играчи средине терена: Андрија Живковић (Бенфика), Марко Грујић (Ливерпул), Немања Михајловић (Херенвен), Саша Лукић (Леванте), Данило Пантић (Партизан), Ђорђе Денић (Рад), Александар Месаровић (Војводина), Милош Пантовић (Бајерн Минхен), Немања Радоњић (Црвена звезда), Лука Аџић (Црвена звезда)

Нападачи: Лука Јовић (Ајнтрахт), Иван Шапоњић (Варегем), Игор Златановић (Радник Сурдулица).

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар