Okupili su se i ''Orlići'': Ima tu ozbiljnog kvaliteta...

Grujić, Živković, Radonjić, Bleki. . .  Goran Đorović debituje protiv Gibraltara.

Fudbal 29.08.2017 | 10:15
Okupili su se i ''Orlići'': Ima tu ozbiljnog kvaliteta...
U senci seniorske reprezentacije sa pripremama su počeli i Orlići novog selektoraGorana Đorovića. Mladu reprezentaciju Srbije očekuje premijerni duel sa Gibraltarom u okviru kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo koje se 2019. godine održava u Italiji.

Prvi trening Grujić, Gajić, Živković i drugovi odradili su na stadionu Čukaričkog, a sutra je planiran trening na stadionu Rada. Duel sa autsajderom naše grupe u kojoj se nalaze još Austrija, Rusija, BJR Makedonija i Jermenija, igra se 1. septembra u Jagodini od 18,00.

Meč sa Gibraltarom dobar je za upoznavanje igrača sa novim selektorom i praktično predstavlja zagrevanje za oktobarski termin kada nas očekuju mnogo ozbiljniji i jači rivali, 6. oktobra gostujemo BJR Makedoniji, a četiri dana kasnije ugostićemo Rusiju.

Đorović za duel sa Gibraltarom računa na sledeće igrače:

Golmani: Boris Radunović (Salernitana), Vanja Milinković-Savić (Torino), Miloš Ostojić (Spartak Subotica)

Odbrambeni igrači: Milan Gajić (Bordo), Vukašin Jovanović (Bordo), Nikola MIlenković (Fiorentina), Miladin Stevanović (Kajseri), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Srđan Babić (Crvena zvezda), Erhan Mašović (Briž), Nemanja Vučić (Zemun)

Igrači sredine terena: Andrija Živković (Benfika), Marko Grujić (Liverpul), Nemanja Mihajlović (Herenven), Saša Lukić (Levante), Danilo Pantić (Partizan), Đorđe Denić (Rad), Aleksandar Mesarović (Vojvodina), Miloš Pantović (Bajern Minhen), Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Luka Adžić (Crvena zvezda)

Napadači: Luka Jović (Ajntraht), Ivan Šaponjić (Varegem), Igor Zlatanović (Radnik Surdulica).

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar