Манчестер опет пјева Немањи: Шта о томе каже Видић?

"Хе цомес фром Сербиа. . . ", опет се ори Олд Трафордом.

Фудбал 30.08.2017 | 08:00
Манчестер опет пјева Немањи: Шта о томе каже Видић?
Немања Матић стигао је на стадион који је клицао другом Немањи - Видићу и оставио сјајан први утисак.

Српски везиста дошао је из Челсија као шампион, заузео место у средини терена и учинио цео тим бољим. За "ђаволе" је одиграо четири утакмице и показао да ће бити огромно појачање екипе Жозеа Муриња.

Култни "Олд Трафорд" поново аплаудира српском фудбалеру, о којем и његов претходник Видић има изузетно лепо мишљење.

"Памтим када је Немања стигао на прво окупљање репрезентације. Играли смо у Прагу против Чешке 2008. године", рекао је Немања Видић, некадашњи капитен Јунајтеда.

"Мој први утисак о њему био је позитиван. Фин момак, неко кога је добро имати уз себе и ко би био добар за свлачионицу. За разлику од многих играча из српске репрезентације, он није играо ни за Црвену звезду ни за Партизан у сениорском узрасту", представио је "Вида" свог бившег саиграча навијачима Јунајтеда.

Упитан за Матићеве играчке квалитете, Видић каже:

"Има сличне особине као Мајкл Керик, који је био сјајан играч за овај клуб. Мајкл сада има 36 година, Немања је млађи и има 29, али је такође веома искусан. Играо је у великим клубовима, укључујући Бенфику и Челси, где је освајао титуле"

"Није преостало много играча на Олд Трафорду који су освајали титуле, тако да је тај шампионски менталитет веома важан, јер се то не може створити само успешним менаџером. Немања је већ био на том месту и зна како је када притисак заиста нарасте у трци за титулу. Он је веома добро појачање за нас, врхунски је играч на својој позицији и изненађен сам што га је Антонио Конте пустио. Играо је већину утакмица за Челси прошле сезоне и био је веома добар, тако да нисам очекивао да буде продат једном од највећих ривала. Начин на који је одиграо прве утакмице сугерише да је играч за Јунајтед".

Навијачи су му већ запевали исту песму као и Видићу - "Немања ооо, он долази из Србије, он ће ј**но да вас побије" ("Немања ооо, хе цомес фром Сербиа, хе'лл фуцкин мурдер yа").

"Драго ми је што га је Јунајтед потписао. Пре свега зато што мислим да је одличан играч и изврсна особа, али и зато што је из Србије и зато што се зове Немања. То су одлични квалитети! Чуо сам да му навијачи певају исту песму као и мени. Волео сам ту песму, била је посебна за мене и надам се да ће Немањи да иде добро и да ће је певати и њему. Одлично је добити такво признање", насмејао се Видић у интервјуу за магазин "Унитед Ревиеw".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар